Szukana fraza: Autor: "waldek" <x...@o...pl>
Znaleziono: 1424 wiadomości
2004-01-02 03:15:34 | waldek inne posty tego autora
> Oba teksty ciekawe. Drugi dluzszy; zawiera stwierdzenie, ze optymalne %% to > dla wodki 40.. nie 39 nie 41 a wlasnie 40. ==== W prawdzie zauważono w artykule, że procentowość ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: historia naszych trunkow2004-01-03 04:07:10 | waldek inne posty tego autora
> Takie tlumaczenie i wyjasnienie problemu jak najbardziej do mnie przemawia. > Teraz rozumiem zarzuty obu Panow. Szkoda tylo, ze zamiast wymadrzania sie, > zastosowali skrot ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: z czym podac schab ze sliwkami?2004-01-03 04:15:43 | waldek inne posty tego autora
==== Aby nie spaprać roboty, polewam schab sosem śliwkowym i... koniec. Żadnych surówek czy innych dodatków, prócz wina. waldek ==== [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Golonka w/g Wladyslawa Losa2004-01-05 00:29:10 | waldek inne posty tego autora
> Zrobiłam golonkę na którą przepis podawał prawie 5 lat temu Władysław > http://minilien.com/?RNwW4wE0Ga > Była pysznościowa. ==== Mam małe, ale, niestety, nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: historia naszych trunkow2004-01-05 00:41:34 | waldek inne posty tego autora
> Już pisałem to nie dziennikarz, tylko znany pisarz W. Jerofiejew. ==== Uważam, że licencja poetycka, czy też trawestacja faktów naukowych (bo tak mu wyszło), ma swoje ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sałatka z makaronem2004-01-05 00:52:42 | waldek inne posty tego autora
> Kiedys znalazlam na interii: > 30dag szybki ... ==== Rany, to musi być bardzo ostra sałatka! waldek ==== [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: WRACAJCIE!2004-01-05 01:12:07 | waldek inne posty tego autora
> Na trolle jest jedyny sposob : KF (Kill file lub lub zablokuj nadawce). > Nezawodne. Polecam. ==== Potwierdzam - niezawodne. Wątki są bez błota i czyta się je z przyjemnością. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Duszone zeberka2004-01-05 01:23:27 | waldek inne posty tego autora
> Bez wątpienia jest dość dziwny;)) Ale smakuje całkiem dobrze... ==== Żeberka mają same w sobie tak znakomity i wyraźny smak, że podpierać go chemią może tylko kompletna ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Golonka w/g Wladyslawa Losa2004-01-05 23:10:50 | waldek inne posty tego autora
> Mam małe, ale, niestety, nie złośliwe, pytanie: czy udało ci się zrobić > > > kiedyś niesmaczną golonkę? > > > > No może nie całą... ale jak się ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Golonka w/g Wladyslawa Losa2004-01-05 23:13:44 | waldek inne posty tego autora
> A propos "golonki po żydowsku"... > Fakt autentyczny ;-) > Mój mąż widział kiedyś w menu pewnej restauracji "schabowe po żydowsku"... ==== Sojowe były ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia