Szukana fraza: Autor: "waldek" <x...@o...pl>
Znaleziono: 1424 wiadomości
2004-01-20 23:36:50 | waldek inne posty tego autora
==== Ten wrzątek to zły pomysł. Zalewa się przegotowaną, ciepłą wodą. Bez "startera" czasem się psuje (brud) lub "niedokiśnie" (zimno), więc albo resztkę ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: żurek2004-01-20 23:43:42 | waldek inne posty tego autora
czy ktos moze zna sposob > jak poprawic smak potrawy? ==== Dawno Cię nie czytałem. Co porabiasz? A jeśli chodzi o żurek i zabraknie w słoju zakwasu (swojego), to się nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sos chrzanowy2004-01-27 01:05:20 | waldek inne posty tego autora
> Bo on jeszcze ma sklonnosci do przygotowywania ilosci wojskowych na > dwojke osob...beszamel robi z litra mleka ;) ==== Może powinniście się postarać o szóstkę dzeici ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sos chrzanowy2004-01-27 01:16:25 | waldek inne posty tego autora
> Jak dla kogo. Taki np. Kuroń miewa kłopoty. === Niewidomy za kierownicą też. waldek === [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sposób na kurczaka2004-01-27 01:29:10 | waldek inne posty tego autora
> Poszukaj innego gatunku czerwonej. === Z białą to jest proste. Na surówkę nadają te spłaszczone główki, w prawie białym kolorze. Są soczyste i mięciutkie od razu po ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wok2004-01-27 01:35:19 | waldek inne posty tego autora
> jesli to rzeczywiscie teflon, to nic z nim nie robic ==== Mam inne zdanie. Należy wyrzucić. Najlepiej daleko, aby nie wróciło. waldek P.S. Wok z teflonem, to zaprzeczenie idei ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: FAQ2004-01-27 01:47:45 | waldek inne posty tego autora
> Ja po prostu nie chce, zeby moje nazwisko w tych FAQs figurowalo, i juz. > Moge nie chciec? ==== Nie, nie możesz. Narodziła się nowa, świecka tradycja i nic na to nie poradzisz. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Przemieszane wątki - do chrzanu!2004-01-27 01:55:59 | waldek inne posty tego autora
===== Ludziska! Robicie hiper-bezsensowne wątki! Zaczynacie nowy temat, zróbcie nowy wątek! Przecież tego nie da się czytać. Trudno jest znaleźć nie tylko cudze, ale i własne ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Surówka z czerwonej kapusty2004-01-27 01:58:20 | waldek inne posty tego autora
==== Jak zrobić taką surówkę, aby była miękka, soczysta i smakowała jak surówka? waldek ==== [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Głosowanie na najciekawszy wątek tygodnia (24.01-30.01)2004-02-01 22:09:27 | waldek inne posty tego autora
> jezusmariojozefieswiety....jednak nadal pytam - po co to komu??? ==== 1. Z nudów. 2. Aby wyrobić tygodniową normę postów. 3. Może jednak kogoś to zainteresuje - jak nie, to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia