Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Art(Gruby)" <Art[Gruby]@icbleu.org>
Znaleziono: 222 wiadomości





Re: Cmentarzysko prk-epitafia nagrobkowe

2003-08-05 04:21:56 | Art(Gruby) inne posty tego autora

"katarzynams" <k...@N...gazeta.pl> wrote: >maka <m...@p...onet.pl> napisa?(a): > >> Je?li kto? ma namiary na dobrego psychiatr ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kuchnia starozakonna.

2003-08-16 16:04:31 | Art(Gruby) inne posty tego autora

D,J,M dzieki ...napisze na priv jak moj mail server sie podniesie... ;-))) Art(Gruby) Abyssus abyssum invocat. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wołowina

2003-08-21 02:34:38 | Art(Gruby) inne posty tego autora

Zbigniew Pieciul <m...@z...com> wrote: cut >Ale jesli to nie sa super steki, tylko mieso cokolwiek przecietnego >rodzaju, to w ksiazkach zalecane jest postepowanie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Bablowica

2003-08-23 12:09:38 | Art(Gruby) inne posty tego autora

maruda - Ryszard <maruda_smurf@#gdynia.mm.pl> wrote: > >Oczywi?cie, ?e powinnismy si? wystrzega?. G??wnie tych, kt?re s? >sprzedawane przy drogach (chyba pierwszy poda? t? ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pstrąg

2003-08-23 12:11:19 | Art(Gruby) inne posty tego autora

w...@t...com.pl (Wladyslaw Los) wrote: > >Najlepszy jest pstrag abslutnie swiezy tzn. zabity tuz przed >przygotowaniem, wtedy nalezy go ugotowac w krotkim smaku "en ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pstrąg

2003-08-24 05:54:05 | Art(Gruby) inne posty tego autora

w...@t...com.pl (Wladyslaw Los) wrote: >; >Jezeli uwazasz, ze cos sie nie zgadza napisz. > >Jak zwykle w Twoich wypowiedzach: > >> Abyssus abyssum invocat. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pstrąg

2003-08-24 05:57:45 | Art(Gruby) inne posty tego autora

maruda - Ryszard <maruda_smurf@#gdynia.mm.pl> wrote: >Owszem, nie wszystkim musz? odpowiada? dane smaki. Nie zmienia to >faktu, ?e pstr?g to ryba szlachetna i nie nale?y jej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pytanie o zupe

2003-08-24 06:01:50 | Art(Gruby) inne posty tego autora

Zbigniew Pieciul <m...@z...com> wrote: > > >Slaanesh pisze: > >> >> stew to nie jest 'gotowane na parze'? >> >> > >nie, nie, bo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pstr?g

2003-08-28 03:31:13 | Art(Gruby) inne posty tego autora

Waldemar Krzok <w...@u...fu-berlin.de> wrote: > >> >> Najlepszy jest pstrag abslutnie swiezy tzn. zabity tuz przed >> przygotowaniem, wtedy nalezy go ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: wlos, smaki i papudraki/Re: Pstrąg

2003-08-31 14:46:07 | Art(Gruby) inne posty tego autora

"Herbatka" <r...@b...pl> wrote: >> dzdz_ownic_a <r...@a...pl> wrote: >> >> Bylego muzealnika. Rzucilem ten zawod skuszony prze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 21 . [ 22 ] . 23