Szukana fraza: Autor: "waldek" <A...@o...pl>
Znaleziono: 298 wiadomości
2004-10-20 23:45:34 | waldek inne posty tego autora
radek wrote: > Proszę wybaczyć jeśli moje pytanie jes faux pas na tej grupie, no ale > cóż. Czy moglibyście polecić jakieś gotowe sosy, takie, że wystarczy > je podgrzać, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: lubie ser :-)2004-10-20 23:52:46 | waldek inne posty tego autora
Slawek SWP wrote: > W: 6961355971$2...@e...kloups, > Od: Ewa (siostra Ani) N. <n...@y...com> > Bylo: > ... > > Bardzo lubie czytac twoje posty, do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: lubie ser :-)2004-10-20 23:55:15 | waldek inne posty tego autora
Kot wrote: TUCZACE === Nie znam tego gatunku sera. rotfl To brzmi jak DUCE. waldek === [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: czy można uratować ogórkową?2004-10-21 23:48:10 | waldek inne posty tego autora
Lia wrote: > Dnia 2004-10-21 18:25:30 w sprzyjających i niepowtarzalnych > okolicznościach przyrody grupowicz *Tatiana* skreślił te oto słowa: > > >> Jeżycki? ;> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: czy można uratować ogórkową?2004-10-21 23:51:14 | waldek inne posty tego autora
Asienka P wrote: > Poza tym nie mam nic przeciwko ziemniakom w kremowych zupach. === Miksujesz ziemniaki w zupach? ŁoŁ. Jak to smakuje? waldek === [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sól do kiszenia2004-10-28 19:53:10 | waldek inne posty tego autora
JerzyN wrote: > Do mięsa, kapusty i ogórków jest niezastąpiona. === Ja wszystko kiszę w soli jodowanej. A kiszę dużo i wychodzi mi dobrze. Więc jest "zastąpiona" ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: krakowska i plesn2004-10-28 19:56:35 | waldek inne posty tego autora
batory wrote: > Polskie kielbasy sie nie psuja. === ??? Możesz sprecyzować, co miałaś na myśli? Co jest takiego wyjątkowego w polskich kiełbasach? Konkretnie w krakowskiej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sól do kiszenia2004-10-28 23:28:57 | waldek inne posty tego autora
Gusiek wrote: > No nieeee.... Warzonej soli do przetworów??? A fe! :))) === Nie jest słona? waldek === [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Cókier2004-10-30 00:26:59 | waldek inne posty tego autora
=== I rzeczywiście nazywał się "cókier"? waldek === [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: swieży tuńczyk-usmazyć?2004-10-30 00:37:13 | waldek inne posty tego autora
eM eL wrote: > Sam zlowilem ok 250 funtowa (circa 100 kg) yellowfin tuna... === I co zrobiłeś z tą rybą? Pochwal się. waldek (bardzo zainteresowany) === [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia