Szukana fraza: Autor: JerzyN <0...@m...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2004-02-01 16:48:05 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Aga" <A...@w...pl> > Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> > > Jednak w trakcie moich poszukwań trafiłem u ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kminek2004-02-01 16:54:25 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "mikw" <m...@t...pl> > Jeżeli ktoś nie lubi gryźć kminku jak np. ja ,można użyć mielonego. Mielonego kminku używa się do potraw które, nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kminek2004-02-01 16:59:57 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "..::[ nIcRaM ]::.." <m...@W...pl> > Do czego tego czegoś stosować? Jeszcze to czego nie zauważyłem lub przeoczyłem: tłuste mięsa, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: czy obierać pieczarki?2004-02-01 17:07:59 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Nessie" <n...@b...com> > Wiem, że za chwilę pewnie ktoś mnie zgłosi do kategorii nagłupszego > pytania tygodnia :/ ... ale ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Bassett, bzdety czyli poziom grupy2004-02-01 17:57:54 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@o...com> > > Czasami warto, szczególnie jeśli widać szansę na reedukację.[...] > > Pozdrawiam, Jerzy > Nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przyprawy a kuchnie swiata (crosspost psw/prk)2004-02-01 18:27:52 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "arielka" <a...@s...ca> > an propo tataruku do czego sie go uzywa ? > on jest bardzo gorzki .. Przemysł farmaceutyczny - wyciągi i olejek ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Czas przewietrzyc kuchni2004-02-01 21:33:06 | JerzyN inne posty tego autora
Jak w temacie, bo chyba cos tu znowu śmierdzi. Może otwórzmy okna i niech tę stęchliznę stąd wywieje. Ja tam wietrzyć będę przez dwa tygodnie minimum. ;-) -- Pozdrawiam, Jerzy --- ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Robie galarete z nóżek2004-02-02 14:28:49 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "max" <m...@w...pl> > > > Robie po swojemu i nie powiem jak. Ale może pogadamy jak Wy ją robicie? > > A z jakich nozek robisz ta galarete? > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: dzudzu2004-02-02 16:21:32 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Babba Y'agga" <serdel@@newmail.ru> > Dostało się kosza od pani B., co? > I teraz żółć się le-jjjjje!! > Dowal jej jeszcze, dowal, poczujesz się ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przyprawy a kuchnie swiata (crosspost psw/prk)2004-02-02 16:48:03 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "BasiaBjk" <b...@q...pl> > Użytkownik Krystyna Chiger napisał: > > Lebioda=komosa? Straszne chwaścisko. Może rzeczywiście ją zjem > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia