Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Sabina Redlarska <sa-re.wyrzuc.to.co.uwazasz:)@epf.pl>
Znaleziono: 175 wiadomości





kupic zapach ananasowy

2005-10-18 18:10:21 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Witam. Czy w Polsce da sie kupic zapach (olejek) ananasowy do ciasta? Widzieliscie to gdzies? -- Sabina [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kupic zapach ananasowy

2005-10-18 21:31:05 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Tue, 18 Oct 2005 22:52:09 +0200, Kropelka napisał(a): > Tak ,ale rzadko mozna go spotkac. Mi sie udalo go dostac w Bialymstoku. > Kolezanka obiecala mi przepis na dynie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Do matek i ojcow

2005-10-18 22:06:32 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Tue, 18 Oct 2005 22:15:01 +0200, Wladyslaw Los napisał(a): > A w tej kwestii moja rada jest taka: nie gotować nigdy, pod żadnym > pozorem rosołu, pomidorowej, schabu, ani ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kupic zapach ananasowy

2005-10-19 12:29:57 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Wed, 19 Oct 2005 09:32:06 +0200, Kropelka napisał(a): > Ano- mogla to byc cukinia. W sloiku to wszystko podobne:-) > A wogole sa jeszcze cukinie? Chyba za pozno sie obudzilam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kupic zapach ananasowy

2005-10-19 20:57:54 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Wed, 19 Oct 2005 21:40:26 +0200, Nixe napisał(a): > Z aromatem ananasowym też nie bardzo tego ananasa przypomina, ale mimo to > jest naprawdę smaczne. Jak tego pierwszy raz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

ile proszku? (twarogowe ciasto pod jablka)

2005-11-03 17:18:22 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Witam. Mam przed soba przepis z gazety - na jablecznik. Jak przetestuje i bedzie ok to go zapodam, podobno rodem z Balkanow. Tylko mam problem, bo w przepisie (z gazety jak najbardziej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Piekarz zapomniał -niesłony chleb

2005-11-03 18:26:52 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Thu, 03 Nov 2005 19:06:54 +0100, Waldemar napisał(a): > oddać w piekarni. Jak jest bardzo dobra to przeproszą i dadzą nowy. Zjesc z czyms slonym... Bylam kiedys gdzies we ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Przepis: Jabłecznik z migdałami rodem z Bałkanów (było: ile proszku? (twarogowe ciasto pod jablka))

2005-11-12 18:53:23 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Fri, 4 Nov 2005 10:12:00 +0100, Lilla napisał(a): > To moze napisz jeszcze dalsza czesc przepisu na ten jablecznik. Przepraszam że to tyle trwało, ale chciałam najpierw ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: "Europa da się >>>" jaka papryka ?

2005-11-15 18:11:14 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Mon, 14 Nov 2005 23:52:09 +0100, tomolek napisał(a): > Zrumieniony czosnek nabiera charakterystycznego posmaku, moim zdaniem nie > pasujacego do tej potrawy zupelnie. Wydaje ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re:

2005-11-16 13:20:12 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Wed, 16 Nov 2005 12:28:03 +0000 (UTC), Jagna napisał(a): > Ps. Wiem wiem nie zdrowe, ale co tam raz sie żyje:) Może na coś tam nie zdrowe w większej ilości, ale jak byłam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 8 . [ 9 ] . 10 ... 18