Szukana fraza: Autor: "plitkin" <p...@i...pl>
Znaleziono: 128 wiadomości
2004-10-30 09:06:46 | plitkin inne posty tego autora
> Sznycle z indyka to metafora, poezja kuchenna. Dokladnie tak, ale z jedna uwaga: piers mozna kroic WZDLUZ wlokien i w poprzek. Jedno - filet, drugie - sznycel. Dla ulatwienia w ten ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [spam] Dostarczamy sprzęt AGD firmy ROMIX pod Twoje drzwi!2004-10-30 23:05:40 | plitkin inne posty tego autora
>sprzęt AGD firmy ROMIX > Stać Cię na jakość! NIEZLE!!!! Mysle, ze lepsza nazwa dla sprzetu bylaby "bartex"a albo "jacex", albo "tomex" lub cos ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sznycle z indyka2004-10-30 23:07:24 | plitkin inne posty tego autora
> Ktoś w ogóle kraje mięso wzdłuż włókien? DOkladnie! [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sznycle z indyka2004-11-01 08:47:42 | plitkin inne posty tego autora
>> > Ktoś w ogóle kraje mięso wzdłuż włókien? >> >> DOkladnie! > > > Co daokładnie? Dokladnie, ze kroi sie mieso WZDLOZ i w poprzek wlokien. Popatrz w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pierogi ruskie2004-11-01 08:48:55 | plitkin inne posty tego autora
> no i moze macie pomysly czym zastapic walek do ciasta? Szklana butelka [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Szaszlyki....2004-11-01 08:51:24 | plitkin inne posty tego autora
Zapodajcie swoje ulubione sposoby robienia szaszlykow! Uwielbiam szaszlyki, a ze pogoda dopisuje.... Wlacznie z tym - jakie mieso kupujecie. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Schabowy!2004-11-04 18:48:33 | plitkin inne posty tego autora
> A jaka marynata najlepsza? Nie istnieje cos takiego. JA lubie czuc smak miesa, dlatego malo ziol. Biore cebule kroje na koleczka, robie schabusie, biore pieprz czarny, sol, troche ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Poomocy? Kto używa...2004-11-04 18:49:49 | plitkin inne posty tego autora
JA mam elektroluxa stosunkowo za trozsadne pieniazki. Nic za mnie nie decyduje - ja ustawiam funkcje. Max temp. 275 st. ale tylko na grilu. Standard to 250 st. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Im dłuzej gotujesz ... tym twardsze :D2004-11-05 22:32:22 | plitkin inne posty tego autora
Cukier w duzej ilosci rozcieczony w malej ilosci wody. Wychodzi LIZAK. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pizza - co robię źle - PILNE ;)2004-11-07 13:50:49 | plitkin inne posty tego autora
He-he!!! DZisiaj robie tez pizze - zobacze co mi z tego wyjdzie. Jezeli wyjdzie - dam znac! :-) Wlasnie zrobilem ciasto i odstawilem aby roslo. Roznica w stosunku do twojego przepisu (ale ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia