Szukana fraza: Autor: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2004-08-30 23:04:47 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Le mardi 31 aoűt 2004 ŕ 00:45:18, KasJa a écrit : >> Przeciez to logiczne - Japonia to "Kraj Kwitnacej Wisni" a nie "Kraj >> Owocujacej Wisni" >> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czyszczenie miedzi w ulamku sekundy2004-09-02 23:35:08 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Le vendredi 3 septembre 2004 ŕ 00:29:21, naiade a écrit : > 1. (...) w piwie > 2. (...) pasta do zebow :) > 3. (...) woda z sola > 4. wlozyc na 30 minut do kwasnego mleka ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co na niedzielny...2004-09-03 23:37:49 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Le vendredi 3 septembre 2004 ŕ 13:48:30, nusia a écrit : >> ...obiad planujecie? > Oczywiście podstawa to rosół z makaronem Dlaczego ? Ewcia -- Niesz [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: okołokulinaria2004-09-04 12:41:32 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Le samedi 4 septembre 2004 ŕ 13:58:40, Gusiek a écrit : > Użytkownik "po urlopie" <d...@x...pl> napisał w wiadomości > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kotlet pozarski - jak sie robi?2004-09-11 11:32:15 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Le samedi 11 septembre 2004 ŕ 13:11:09, Maciej Jastrzebski a écrit : > Co ciekawe Łebkowski w 'Kuchni Polskiej' jako kotlet pożarski podaje właśnie > mielonego z kury (nota ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kotlet pozarski - jak sie robi?2004-09-11 12:10:06 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Le samedi 11 septembre 2004 ŕ 13:52:24, Wladyslaw Los a écrit : >> Ciekawe... u mnie i "Kuchnia Polska" Bergera (1990), i Grand Larousse >> Gastronomique podaja ze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kotlet pozarski - jak sie robi?2004-09-11 14:52:55 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Le samedi 11 septembre 2004 ŕ 14:45:09, zenon a écrit : > A nie mówiłem Władysław przeczyta, gdzie trzeba i napisze. > Moim zdaniem też mianem kotleta pożarskiego określa ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak zrobic naprawde dobry stek ?2004-09-11 14:55:23 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Le samedi 11 septembre 2004 ŕ 15:54:00, waldek a écrit : > Pinokio wrote: >> tak jak w temaci >> (Jak ktos woli to z angielska STEAK :P) > === > Może chodzi ci o ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kotleciki, zupki, sosiki...2004-09-11 14:58:00 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Le samedi 11 septembre 2004 ŕ 16:36:07, Krysia Thompson a écrit : > pierz (klasy 1), z zapsem kielbachy z kraju rodzimego, ale ani > razu kaszanki nie jadlam jak bylam - grzech ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kombiwar2004-09-13 21:16:08 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Le lundi 13 septembre 2004 ŕ 21:30:34, KasJa a écrit : > Dnia Sun, 12 Sep 2004 19:53:51 +0200, BasH napisał(a): >> Witam po raz pierwszy na tej grupie :) >> >> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia