Szukana fraza: Autor: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2005-02-16 23:08:18 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Le mercredi 16 février 2005 ŕ 22:54:17, vous écriviez : >> Czy ktoś jadł chili con carne robione z przepisu ze stronki Wielkie Żarcie? >> >> podaje adres ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: chili con carne2005-02-17 20:07:41 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Le jeudi 17 février 2005 ? 15:44:51, vous écriviez : > Dokladnie wedlug tego przepisu nie robilem, ale generalnie chile con carne to bardzo > fajna potrawa - niezwykle smakowita i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: chili con carne2005-02-17 21:17:43 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Le jeudi 17 février 2005 ? 21:49:01, vous écriviez : > 2 lyzki stolowe czaerwonego proszku chili (najpierw dodac 1 lyzke i pozniej doprawic > do smaku reszta) Moze byc ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: chili con carne2005-02-17 21:46:20 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Le jeudi 17 février 2005 ? 22:20:44, vous écriviez : > Cholera wie jakie beda proporcje ale mozna zaryzykowac (daj mniej oregano...) Masz racje (sklad : chili powder 75,5 % ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: chili con carne2005-02-17 21:52:37 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Le jeudi 17 février 2005 ? 21:49:01, vous écriviez : > 1 kg chudego wolowego, takiego gulaszowego > albo b. grubo zemlec albo - lepiej - drobno posiekac. Jeszcze jedno ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: chili con carne2005-02-17 22:47:41 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Le jeudi 17 février 2005 ? 23:22:42, vous écriviez : > Z doswiadczenia - najlepiej siekac nico zmrozona wolowine w poprzek wlokien bardzo > ostrym nozem (ja uzywam duzego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sos ????2005-02-18 10:36:16 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Tatiana wrote: > Dnia Fri, 18 Feb 2005 09:46:52 +0100, Waćpanna lub Waćpan *Maciek*, w > wiadomości news:<news:cv4a20$jfb$1@dami.news.tkdami.n et> zawarł, co > następuje: ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jaki to rodzaj sera???2005-02-19 09:49:30 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Le samedi 19 février 2005 ? 09:13:41, vous écriviez : > Witam! > Mam w przepisie na tarte podane ze trzeba dodac ser munster - niestety nie > posiadam takowego wiec ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pieczen wieprzowa w winie?2005-02-19 15:30:42 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Le samedi 19 février 2005 ? 12:20:08, vous écriviez : > Witam > Kupilem kawal udzca wieprzowego, chce zrobic jakas pieczen z udzialem wina i > ziol. Czy ktos wesprze mnie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: chili con carne2005-02-19 23:22:15 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Le dimanche 20 février 2005 ? 00:04:32, vous écriviez : >> To popelnilam blad. Na pol proporcji podanych przez eL eM nalezalo >> dodac cwierc lyzeczki pieprzu kajenskiego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia