Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: Udziec z indyka

2004-04-18 20:44:16 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora

Le dimanche 18 avril 2004 ŕ 22:25:37, waldek a écrit : > Tytuł: "Udziec z indyka" - przeczytałem! > Czyżby indyk nie należał do drobiu? A może nie da się z niego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: apropos śmietanki i nie majonezowi

2004-04-18 23:10:56 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora

Le lundi 19 avril 2004 ŕ 00:50:50, Nessie a écrit : > Ja też kocham majonez od wczesnego dzieciństwa, sama domowego nie robię, > bo mi nie wychodzi... Alez dlaczego ? Ewcia ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Udziec z indyka

2004-04-19 00:49:25 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora

Le lundi 19 avril 2004 ŕ 02:21:50, waldek a écrit : >>> Ewcia! Skarbie! Zmiłuj się! Mięso dzielimy na białe i czerwone nie >>> według wyglądu u rzeźnika. Ten ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: przepis na ser plesniowy

2004-04-23 22:16:01 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora

Le vendredi 23 avril 2004 ? 21:12:16, Szmitas a écrit : > Witam > Szukalem ale nie znalazlem moze ktos wie jak robi sie ser plesniowy bo > zwykly tawrozek to wiem, chcialbym ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kuchnia francuska

2004-04-19 21:24:54 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora

Le lundi 19 avril 2004 ŕ 19:13:55, likaon a écrit : > Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> napisał w wiadomości > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: czy wołowina pochodzi...

2004-04-20 22:10:44 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora

Le mardi 20 avril 2004 ŕ 23:49:57, Wojti a écrit : > Ja tam znam inną teorię. Lepsze jest wołowe z wołu ale tylko tych młodych do > 2-ch lat. Krowa ma przerośniętą tkanką ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: SMARDZ jak najlepiej przyrzadzic ?!

2004-04-21 21:59:34 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora

Le mercredi 21 avril 2004 ŕ 23:17:02, Zenit a écrit : >> cos bede musial wybrac z 8 szt tych rzadkich grzybow >> nie moge sprobwac kazdej opcji > Miło mi że przepisy z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak zrobic klasyczny winegret?

2004-04-21 22:33:19 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora

Le mercredi 21 avril 2004 ŕ 19:50:28, Qd a écrit : > do sloika po dzemie lyzeczka soli, lyzeczka cukru, sporo pieprzu ( moze byc > bialy, co kto lubi) lyzka wody.Zakrecic ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: mięso na soli...?

2004-04-25 20:54:26 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora

Le dimanche 25 avril 2004 ? 22:39:17, PEPE a écrit : > od dawna przyrz?dzam kuraczaka na soli > (dla nie zorientowanych - kilo soli wysypaae na blach?, kurczaka lekko > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: mięso na soli...?

2004-04-25 21:24:26 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora

Le dimanche 25 avril 2004 ŕ 23:11:54, Docktor a écrit : > Użytkownik PEPE napisał: >> hmmm...wynika z tego, ze jednak musze chyba zaryzykowac z tym schabem :)) > Nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 40 ... 45 . [ 46 ] . 47 ... 60 ... 100 ... 200