Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Waldemar Krzok <w...@u...fu-berlin.de>
Znaleziono: 1521 wiadomości





Re: Przekąska na ciepło.

2003-01-24 14:03:09 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Lia: > Obiecałam sobie, ze nei bede wam zawracac głowy, sama przekopie sie przez > archiwum, ale.... > Inwencja twórcza mnie zawiodła. > > Sytuacja sie przedstawia ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przekąska na ciepło.

2003-01-24 14:14:12 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Lia: > > >>dowolnie skalowalne, bo przyżądzanie trwa parę minut. Zapiekanki też >>są fajne, taka lasagne na przykład. Albo cykoria zapiekana z serem. > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ptysie z nadzieniem wytrawnym - pytanie

2003-03-03 09:13:48 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

a...@p...onet.pl: > Witajcie! > Czy macie jakies pomysly na nadzienie wytrawne do ptysiow? Robilam ostatnio z > serkiem homogenizowanym neutralnym i orzechami oraz z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ptysie z nadzieniem wytrawnym - pytanie

2003-03-03 09:51:38 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

>>>Witajcie! >>>Czy macie jakies pomysly na nadzienie wytrawne do ptysiow? Robilam ostatnio z >>>serkiem homogenizowanym neutralnym i orzechami oraz z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: grupy

2003-01-27 10:47:26 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

jaanka: > czytasz -kuchnię ,urodę,robótki i co jeszcze ? A gdzie się udzielasz ? > AR. > > I nichts verstaan pas Waldek [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Porazka taka, ze az strach...

2003-01-27 11:40:40 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Kruszynka: > Pokusilam sie na sos curry do ryzu podany przez Krysie Chiger (aaaa, Krycha, > sorry, ze na Ciebie padlo). Przytaczam go ponizej: > "Przysmazyc na masle lyzke ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przepis na EIRAN - jaki?

2003-01-27 11:43:47 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Grzegorz Wójcik: > przepis jest prosty: woda, jogurt 1:1, sol i pieprz. > Problem tkwi w tureckim jogurcie, ktory mozna kroic nozem, a ktorego u nas > nie ma. > Najlepszy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Czy ktos zna przepis?

2003-03-04 10:58:05 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Maggie: > Czesc. > > Czy ktos zna moze przepis na kurczaka z 40 zabkami czosnku??? > Kiedys cos takiego mialam, ale ksiazke zabral mi (teraz juz byly) > narzeczony, no i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przepis na EIRAN - jaki?

2003-01-28 08:33:45 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

freDZiK: > no wlasnie jak z ta mieta jest? kolega (turek) obok mówi: można, ale nie trzeba. Jak dać, to świeżą i nie za dużo. Waldek [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pozbywam sie książek zoologicznych i opgrodniczych

2003-01-29 08:38:45 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

waldek: >>-Komposty i nawozy zielone > > ============ > To podaj jeszcze jakis przepis, co z tego mozna upitrasic? już się go o to pytałem, jak ostatni raz spamował ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 50 ... 90 ... 98 . [ 99 ] . 100 ... 110 ... 150 ... 153