Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: JaMyszka <f...@g...com>
Znaleziono: 816 wiadomości





Re: Ile się dochodzi po wycięciu wyrostka

2012-02-07 22:56:37 | JaMyszka inne posty tego autora

W dniu wtorek, 7 lutego 2012, 09:10:33 UTC+1 użytkownik PesTYcyD napisał: > [...] > Wiem i jakoś to przeżyję. W piątek ściągają jej szwy i będzie jeszcze > tydzień na ... [ więcej ]

Grupa : pl.sci.medycyna

Re: Ziemniaki

2012-03-09 07:34:51 | JaMyszka inne posty tego autora

W dniu czwartek, 8 marca 2012, 20:05:43 UTC+1 użytkownik KRZYZAK napisał: > [...] > Zapiekanka ziemniaczana zaskakujaco dobrze smakuje z ziolami > prowansalskimi. Można ją ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Trująca sol !

2012-03-09 07:54:09 | JaMyszka inne posty tego autora

W dniu czwartek, 8 marca 2012, 03:58:54 UTC+1 użytkownik Aicha napisał: > [...] > - 5,2 % K4Fe(CN)6 - 31 mg/kg pH 5-9 najgorsze świństwo ( silnie > > RAKOTWÓRCZE-jak ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: No i... Bosch w kosch :-/

2012-03-09 08:05:36 | JaMyszka inne posty tego autora

W dniu niedziela, 4 marca 2012, 21:43:11 UTC+1 użytkownik Paulinka napisał: > [...] > Jeden padł przed remontem a drugi dzięki remontowi. Może da się uratować;p Jeśli silnik ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ziemniaki

2012-03-09 08:46:40 | JaMyszka inne posty tego autora

W dniu piątek, 9 marca 2012, 09:29:04 UTC+1 użytkownik tomjas napisał: > [...] > > Można ją "wzbogacić" wiórkami żółtego sera. > > A od kopytek szybsze w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Trująca sol !

2012-03-09 09:19:00 | JaMyszka inne posty tego autora

W dniu piątek, 9 marca 2012, 09:09:37 UTC+1 użytkownik Aicha napisał: > [...] > > A do mnie przemówił ten tekst i obnażył kompetencje autora > > "... pH 5-9 ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Dla amatorow kapusty

2012-03-09 12:55:32 | JaMyszka inne posty tego autora

W dniu czwartek, 8 marca 2012, 21:41:26 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał: >> [...] > > nigdy nie zabielam. dobra zupa mam dobry smak bez psucia jej smietana. > Można ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wędliny domowe bez wędzarki.

2012-03-10 12:18:10 | JaMyszka inne posty tego autora

W dniu czwartek, 8 marca 2012, 09:01:02 UTC+1 użytkownik czeremcha napisał: > [...] > Ciągle się biję z myślami o kupnie szynkowara, ale - na dwie osoby, > czy to ma sens ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Parowar - refleksje.

2012-03-10 12:31:40 | JaMyszka inne posty tego autora

W dniu piątek, 9 marca 2012, 23:07:06 UTC+1 użytkownik medea napisał: > [...] > Jak chcesz. Mnie nigdy nie wyszedł taki fajny ryż na sypko, jak w > parowniku. Potem go ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Dla Pan na tej grupie i osobiscie dla XL-elki

2012-03-10 13:17:46 | JaMyszka inne posty tego autora

W dniu czwartek, 8 marca 2012, 20:18:19 UTC+1 użytkownik jerzy.n napisał: > Miłe Panie, dołączę sie do tych entuzjastów kobiecych pomysłów i nie tylko, > na świetne ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 30 ... 70 ... 79 . [ 80 ] . 81 . 82