Szukana fraza: Autor: JerzyN <0...@m...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2004-07-20 11:29:29 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Aretkka" <a...@p...onet.pl> > > > Czy ta marynata nada się do świeżych sledzi? > > > > No, przeznaczona jest raczej do dużych ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak Finowie marynują śledzie2004-07-20 13:04:45 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Aretkka" <a...@p...onet.pl> > Dzięki :-), a śledzie mam obrać z ......tej chrupiącej skórki:-( Tak. > Czy korzeń imbiru mogę zamienić na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sztuka al dente2004-07-20 19:31:41 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> napisał w wiadomości news:4894511411$20040720212923@ewcia... > Normalnie powinno byc tornado przez caly czas :) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sztuka al dente2004-07-20 19:49:56 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Konrad Brywczyński" <k...@b...tk> > Makaron gotuję w osolonej wodzie, bez oliwy (uniemożliwia potem dobre > oblepienie makaronu sosem!). Na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zeberka - z czym podawac2004-07-21 08:14:04 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "wiku" <s...@r...pl> > > Ejze, latem podawac zeberka? Toz to przegiecie. > > > dlaczego ? pierwsze slysze by zeberka byly potrawa ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Mulkikapsad = estońska potrawa jednogarnkowa czyli bigos z pęcakiem2004-07-21 08:30:33 | JerzyN inne posty tego autora
Nic prostszego nie da się ugotować. No może wodę na herbatę. ;-) Bierzemy słuszny kawałek [i kroimy na cząstki] tłustej wieprzowiny i [wagowo] trochę [ale nie więcej niż 50%] ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pomocy (ciasto na pizze) - OT2004-07-21 09:34:32 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Jerzy Kozłowski" <j...@o...org.pl> [...] > a propos PS mnie w szkole tego nie uczyli co konczylas? Sinologię? ;-) -- Pozdrawiam, Jerzy [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [OT] dylematy lodówkowe2004-07-21 17:23:21 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> > [...] Natomiast jak chcesz mieć lodówkę na resztę życia, kup [...] Czasami [po wielu latach] zaleta bywa wadą ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pomidory - jak s?"chodowane"2004-07-22 10:10:04 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@o...com> napisał w wiadomości news:40FEFE07.D49BB41A@olypen.com... [...] > Numerki zaczynajace > sie od 8xxx oznaczaja ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [OT] dylematy lodówkowe2004-07-22 11:36:36 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Michal Jankowski" <m...@f...edu.pl> > Wladyslaw Los <w...@o...pl> writes: > > > Gdzieś tam powinna być nalepka "Made in..." ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia