Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Dorota" <d...@o...pl>
Znaleziono: 451 wiadomości





Re: Cielecina w Meltemi

2003-10-26 13:09:28 | Dorota*** inne posty tego autora

Zamowilem cielecine w sosie pomidorowym z > cynamonem. ......... ale czym doprawiac? > W kuchni greckiej czesto dodaje sie cynamonu do sosów pomidorowych do mies. Pozostale ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ciasto z jablkami i bananami...

2003-10-27 17:39:39 | Dorota*** inne posty tego autora

Właśnie zrobiłam. Niestety, nie wyszło takie, jak się spodziewałam. W smaku - bardzo dobre, ale banany się rozciapały, jabłka puściły sok i w zasadzie dolna warstwa jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: menu "weselne" - opis z dygresjami

2003-10-28 20:48:37 | Dorota*** inne posty tego autora

Gratulacje!!!!!!!!! Dorota od 7 lat po ogromnym weselisku (70 osób) ;-) [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: imprezowe zarelko

2003-11-04 19:10:05 | Dorota*** inne posty tego autora

. Jakie są wasze ulubione > przysmaki imprezowe??? > koreczki szaszłyki na zimno, a idealnie na gorąco z dipami śledzie no i sałatki Dorota [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Chleb Fiony - chwale bardzo :)

2003-11-16 14:59:32 | Dorota*** inne posty tego autora

A ja go wlasnie robie, i pierogi szwedzkie Kruszyny. Nie wiem tylko, czy chleb mi wyjdzie, bo za nic nie moge rozgrzac piekarnika do 250 stopni... Wieczorem napisze, czy da sie go upiec ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Chleb Fiony - chwale bardzo :)

2003-11-16 18:10:48 | Dorota*** inne posty tego autora

Niestety, klapa. Piec po 20 min spadl do 180 stopni, po czym udalo mi sie go rozgrzac tylko do 200 stopni. Dalam 1,5 lyzki soli - to efekt jednego z postów - dla nas to jednak za duzo ( w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zrobilam czekolade i mam pytanie

2003-11-17 13:59:28 | Dorota*** inne posty tego autora

Grudki robily sie i koniec. Czy > znacie jakis sposob, zeby to wszystko ujarzmic? > Wlewam płyny do mleka przesianego, a nie odwrotnie. Czasem mi się tez robiły - pomaga blender ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Chlebek Fiony - kolejna klapa

2003-11-18 18:51:19 | Dorota*** inne posty tego autora

> No dobrze, to teraz mi powiedzcie co zrobilam zle. Ja w niedzielę się żaliłam, ale nie było tak źle. Przede wszystkim chleb nie był wysoki, pęknięta skórka na środku ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Chlebek Fiony - ratunku, totalna klapa

2003-11-18 18:56:33 | Dorota*** inne posty tego autora

> Czy to, ze mam zwykla kuchenke gazowa, ma jakies znaczenie? A > moze temperatura byla za niska bo wahala sie w granicach 210-220 stopni. Shrek napisał, że wystarczy. Ja też mam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: MUD PIE (link)

2003-11-19 19:04:31 | Dorota*** inne posty tego autora

> * Exported from MasterCook Mac * > end kompany i tak dalej...... Ludzie, naprawdę nie wszyscy znają angielski! Błagam , wrzucajcie po polsku dla nieuków ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 20 ... 30 . [ 31 ] . 32 ... 40 ... 46