Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: mojra <m...@o...pl>
Znaleziono: 144 wiadomości





Re: Tanie jedzenie, gdzie przepisy? Ciekawe strony?

2005-09-11 05:40:02 | mojra inne posty tego autora

Specjial wrote: > więc szukam przepisów typu > danie/obiad za 5 zł. (albo i mniej, może być ciut więcej). http://ani-grosza-wiecej.blog.pl/ ;) mojra [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Paprykarz

2005-09-16 08:46:01 | mojra inne posty tego autora

Paulinka wrote: > Ja rocznik '81' kojarzę ten produkt (czyt. paprykarz) z siermiężną puszką i > jakimś koszmarnym padłem w środku, w którego skład wchodził przede ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Niezdrowe i tuczące

2005-09-24 22:04:22 | mojra inne posty tego autora

Ewa (siostra Ani) N. wrote: >>Wlać żółtka do ubitego białka, kontynuować ubijanie na jednorodną puszystą, >>lejącą masę. > > odkrylas ameryke ? ;p > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Niezdrowe i tuczące

2005-09-25 09:11:29 | mojra inne posty tego autora

batory wrote: > Może być z pianą, może być bez, ale bez łyżeczki koniaku - nie idzie. Przed, czy po? :) mojra [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Niezdrowe i tuczące

2005-09-26 08:13:45 | mojra inne posty tego autora

Sławek SWP wrote: > Ale próbowałaś z pianą? :D > Probowalam, ale kojarzy mi sie to tylko i wylacznie z ubijaniem jajek na jakies ciasto, a nie z koglem-moglem :) mojra [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Forma do tarty

2005-09-28 13:37:36 | mojra inne posty tego autora

Sowa wrote: > IMO najlepsza jest ceramiczna, szklana niezła, blaszane sa do niczego, za > cienkie przy tartach wymagających dłuższego pieczenia w wysokiej temp bo sie > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: krew zwierzęca i ludzka jest najlepsza świerza

2005-10-02 17:59:05 | mojra inne posty tego autora

mlk wrote: > z ta ludzką to przesadziłem, z tą świeRZą też. mojra [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: (OT) Dziś w TVN

2005-10-06 14:27:55 | mojra inne posty tego autora

oshin dorota bugla wrote: > Hę? Że co proszę? Zapewniam Cię, że jak wychodzę na podwórko to mówię, > że idę na podwórko. Ale jak wychodzę "na zewnątrz", to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: (OT) Dziś w TVN

2005-10-06 14:29:58 | mojra inne posty tego autora

oshin dorota bugla wrote: > No co Ty, a Wrocław?????? A poznańskie Jeżyce??????? Żeś się naczytała Musierowicz, ani chybi. Z Jeżyc kto żyw - ucieka. Jest parę enklaw, cała ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Czy wódka się starzeje ?

2005-10-08 00:08:09 | mojra inne posty tego autora

turecky wrote: > W starych domach są zakamarki, w które się rzadko zagląda. Stała sobie w > miejscu suchym i ciemnym, w temperaturze pokojowej. Zawinięta w gazetę. Po > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 12 . [ 13 ] . 14 . 15