Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: w...@t...com.pl (Wladyslaw Los)
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: leczo

2000-05-07 10:05:57 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

lecat <l...@n...com> wrote: > Kto ma dobry przepis na leczo ? > Kiedys jadlam w Polsce, we Francji nie moge znalezc przepisu. > Dzeki. > Sophie > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wolowina/wiprzowina jak zeloowa

2000-05-19 06:16:34 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Slawek Mucha <s...@p...pl> wrote: >Ale jezeli > > taka Ci wychodzi, a lubisz marynowac przed smazeniem, poeksperymentuj z > > marynatami z sokiem ananasowym. > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Odp: Biszkopt

2000-05-22 17:45:05 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Feliks <f...@p...net> wrote: > > > > > >My niegodni , my niegodni ... ;-> > > Art. > Papiez i Wladyslaw sa nieomylni, z tym, ze papiez czasem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pasztet z gesich watrobek (tych karmionych na chama)

2000-06-07 04:59:03 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Marcin <c...@t...pl> wrote: > > >A czy naprawde tak sie te gesi tuczy? > > >Skad masz takie wiadomosci? Obserwowalas taki chow gesi? > > To nie ja ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kuchnia bawarska

2000-06-10 07:33:31 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Michal Brys <m...@u...com> wrote: > Moze dalas za duzo maki i za malo mleka. Trzeba cwiczyc az swie wypracuje > wlasciwe proporcje. W oryginalnym przepisie bawarskim ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak prosto zrobic gulasz? HELP

2000-06-18 09:49:50 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

T.K. <t...@i...com.pl> wrote: > Witam! > > Mieszkam sam wiec ucze sie gotowania roznych rzeczy... > Etap zupy z gwozdzia juz przeszedlem no i czas zrobic cos ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zolty ser

2000-06-21 18:22:50 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Darek <p...@k...net.pl> wrote: > > Nic nie pomyliles, twarde sery zolte tez sa podpuszczkowe. > > A ze domowym sposobem mozna zrobic zolty ser powie Ci kazdy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Makłowicz i kasza krakowska?

2000-06-26 15:23:27 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

bb <b...@p...onet.pl> wrote: > Przypadkiem w koncu udalo mi sie trafic na ten program. Jezeli chodzi o ten > konkretny przepis byla to kasza gryczana nieprazona - wg ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: krokiety

2000-07-01 05:48:52 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Anna Górska <a...@e...com.pl> wrote: > Witaj Ewuniu! > >Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat wyższości krokietów w cieście > >naleśnikowym nad farszem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kolacja dla Amerykanow/troche na temat

2000-07-08 06:47:52 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Magdalena Bassett <m...@w...net> wrote: > > > wszyscy znani mi Amerykanie na widok (a niektorzy na sam pomysl) > > > zimnej zupy z buraczkami, jak to okreslali ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 50 ... 57 . [ 58 ] . 59 ... 70 ... 110 ... 200