Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Jerzy Dombczak <j...@o...eu>
Znaleziono: 17 wiadomości





Re: Mięso na surowo.

2011-10-06 09:35:19 | Jerzy Dombczak inne posty tego autora

W dniu 2011-10-06 11:31, Ikselka pisze: > Dnia Thu, 6 Oct 2011 10:19:49 +0200, jagr napisał(a): > >> Mówimy o czasach współczesnych i wskazaniach na dziś. > > Stare ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zypa warzywna a witaminy - gotować na bulionie czy na wodzie?

2011-10-12 19:34:16 | Jerzy Dombczak inne posty tego autora

W dniu 2011-10-12 20:55, lamia pisze: > gotuję jednorazowo dużo zupy, niespecjalnie mieści się w jednym garze i > pierw gotuję wywar mięsny (z przyprawami), > zwazywszy na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Cukinia marynowana

2011-10-12 22:05:40 | Jerzy Dombczak inne posty tego autora

W dniu 2011-10-12 23:59, Justyna Vicky S. pisze: > Ponieważ grupa się nieco ożywiła to liczę na jakiś sprawdzony przepis na > marynowaną cukinię. Wymagania moje sa proste: ma ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Cukinia marynowana

2011-10-13 23:15:59 | Jerzy Dombczak inne posty tego autora

W dniu 2011-10-13 23:24, Ikselka pisze: > Dnia Wed, 12 Oct 2011 23:59:31 +0200, Justyna Vicky S. napisał(a): > >> Ponieważ grupa się nieco ożywiła to liczę na jakiś ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Rosół

2011-10-14 15:28:29 | Jerzy Dombczak inne posty tego autora

W dniu 2011-10-14 16:41, Waw pisze: > Witam, > > ile dajecie wody na standardowa kure 1,2-1,5kg (z supermarketu), tak aby > zrobic dobry rosol? Oczywiscie _bez_ zadnych kostek ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Rosół

2011-10-14 20:26:39 | Jerzy Dombczak inne posty tego autora

> Ja robię rosół "na brązowo" - tak lubią moje dzieci. Jest to raczej bulion, > mocny, ciemnozłoto-brązowy. Tzn zeby mieso w nim się rozpłynęło w > gotowaniu. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zagrożenie tasiemczycą - tatar - czy realne?

2011-10-15 21:07:26 | Jerzy Dombczak inne posty tego autora

> czasem jest to bardziej skomplikowane: > pszegryza się pszez jelito do krwi, osadza w mięśniu, zostaje zjedzony , > rozwija się postać dorosła, zapładnia się , twożą ... [ więcej ]

Grupa : pl.sci.medycyna

strony : 1 . [ 2 ]