Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: GalAnonim <s...@s...pl>
Znaleziono: 116 wiadomości





Re: Pomidorowy obłęd

2013-05-27 19:11:09 | GalAnonim inne posty tego autora

W dniu 27.05.2013 09:35, Stokrotka pisze: > >> Prawdziwe leczo węgierskie to: pomidory, papryka (świeża i w proszku), >> cebula, słonina i tyle. > To zwykły sos ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pomidorowy obłęd

2013-05-28 17:43:17 | GalAnonim inne posty tego autora

W dniu 28.05.2013 09:18, Stokrotka pisze: >>> Prawdziwe leczo węgierskie to: pomidory, papryka (świeża i w proszku), >>> cebula, słonina i tyle. >> To zwykły ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pomidorowy obłęd

2013-05-28 17:47:13 | GalAnonim inne posty tego autora

> Nie leczo jest węgierskie, w przeciwieństwie do placków po węgierski, Sorry, zabrakło przecinka po nie - powinno być: Nie, leczo jest węgierskie, w przeciwieństwie..... no i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pomidorowy obłęd

2013-05-28 21:28:07 | GalAnonim inne posty tego autora

W dniu 28.05.2013 20:08, Stokrotka pisze: > > >> Stokrotka po prostu robi leczo 'po węgiersku'. > > Ja preferuję potrawy mięsne. > Dlatego do lecza dajesz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak Wy to tolerujecie ?!

2013-06-04 17:50:50 | GalAnonim inne posty tego autora

W dniu 04.06.2013 17:20, Ikselka pisze: > Dnia Tue, 4 Jun 2013 04:55:29 -0700 (PDT), czeremcha napisał(a): > >> Podaj mi jakieś uzasadnienie wskazujące na to, że po ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Czubajka kania

2013-09-29 17:38:40 | GalAnonim inne posty tego autora

W dniu 28.09.2013 12:46, Trybun pisze: > Co można poza usmażeniem surowej na patelni zrobić z grzybka zwanego > kanią (sową)? Uzbierałem dwa wiadra takich grzybków, i po ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Grzyby - Idzie Zima !!

2013-10-09 07:21:29 | GalAnonim inne posty tego autora

W dniu 09.10.2013 01:14, s...@g...com pisze: > 1) Chcecie mieć fajne muchomory na Wiliję? To nie myjcie ich, ino wciepujcie do zamrażary. Jak je uprzednio umyjecie, to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ocet winny mętny

2013-10-15 17:58:08 | GalAnonim inne posty tego autora

W dniu 15.10.2013 17:12, Qrczak pisze: > Dnia 2013-10-15 08:18, obywatel FEniks uprzejmie donosi: >> W dniu 2013-10-14 23:34, Ikselka pisze: >> >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pora jak zagospodarowac

2013-10-24 15:30:53 | GalAnonim inne posty tego autora

W dniu 24.10.2013 13:23, Ikselka pisze: > Dnia Wed, 23 Oct 2013 19:18:47 +0200, Stokrotka napisał(a): > >> Pszehowaj i używaj tradycyjne , tj pszede wszystkim do rosołu i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pora jak zagospodarowac

2013-10-24 22:25:35 | GalAnonim inne posty tego autora

W dniu 24.10.2013 21:25, Stokrotka pisze: >>>>> Pisma użędowe piszę bardzo żadko i tradycyjnie, >>>>> bo jako bezdomna i bezrobotna itp bez...nie mam po co ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 4 . [ 5 ] . 6 ... 12