Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Maciej Jastrzebski <p...@a...man.lublin.pl>
Znaleziono: 150 wiadomości





Re: Smieciowe jedzenie. Troche OT

2005-01-30 18:20:36 | Maciej Jastrzebski inne posty tego autora

JerzyN <N0,007,SPAM@megapolis.pl> wrote: >> > Tylko ile musiałbyś zjeść pomidorów aby zrównoważyć łyżeczkę np. >> > "wege-ty". >> Nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Masło, masełko , masełeczko...

2005-02-16 18:48:19 | Maciej Jastrzebski inne posty tego autora

Wladyslaw Los <w...@o...pl> wrote: > No dobrze. Jest prosty test. Sklarować masło i zobaczyć na ile > sklarowane tężeje w lodówce. Pewnie tak zrobię. Z mojego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ile lat ma p.r.k.?

2005-11-25 18:59:18 | Maciej Jastrzebski inne posty tego autora

Tatiana <yennefer12*antyspam*@go2.pl> wrote: > Dnia Fri, 25 Nov 2005 18:56:36 +0100, Waćpanna lub waćpan dzudzu[TM], w > wiadomości ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: OT? chyba nie

2004-08-19 22:16:56 | Maciej Jastrzebski inne posty tego autora

Hupu <m...@f...ppolbox.pl> wrote: > hurrrrrrrrrra!! > wreszcie ktoś mówi o tym glośno i dobitnie. zaprzestańmy jedzenia mięsa a > jak ktoś się obyć nie może to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ogorki po seczuansku?

2003-06-23 21:27:35 | Maciej Jastrzebski inne posty tego autora

> Drodzy moi, czy ktos z was zna przepis na ogorki po seczuansku? W googlach > nie znalazlam. Wiem tyle, ze ogroka przekraja sie na 4 czesci, wydlubuje > pestki i....no wlasnie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Miód w bigosie?

2004-03-07 14:17:26 | Maciej Jastrzebski inne posty tego autora

"ścierwo" <d...@w...pl> wrote: > No dwójniak [miód pitny] to proporcje miód/woda;) 1:2 - jak to się należy 1:2 to trójniak. Dwójniak 1:1. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Miód w bigosie?

2004-03-07 14:35:46 | Maciej Jastrzebski inne posty tego autora

"ścierwo" <d...@w...pl> wrote: >> > > No dwójniak [miód pitny] to proporcje miód/woda;) 1:2 - jak to się >> należy >> > >> > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: glutaminian sodu

2004-05-26 17:52:54 | Maciej Jastrzebski inne posty tego autora

Aretkka <a...@p...onet.pl> wrote: >> E620 czy E621 antyutleniacze (nylony) używane w tym samym celu! > Czy ubieracie "krempliny" ,"nonairony" ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co to za grzyb ??

2007-08-01 09:39:35 | Maciej Jastrzebski inne posty tego autora

BBjk <b...@q...pl> wrote: > Nerissa pisze: >> Szmaciak, oczywiscie. Bardzo rzadki, pod ochrona > [...] >> Swojego czasu probowalam marynowac - na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: glutaminian sodu

2004-05-26 10:47:17 | Maciej Jastrzebski inne posty tego autora

maciek <m...@o...pl> wrote: > Witam > Mam prośbe gdzie kupić glutaminian sodu? http://www.kuchniachinska.pl -- #!/usr/bin/perl -- Maciej "Pedro" Jastrzebski ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 14 . [ 15 ]