Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: bbjk <a...@b...cc>
Znaleziono: 600 wiadomości





Re: Jaką patelnię lupić?

2015-02-17 15:59:49 | bbjk inne posty tego autora

W dniu 2015-02-17 o 15:42, FEniks pisze: > A one są całe i świeże? Całe, ok. dwukilogramowe, mrożone. Są i tuby kalmarów, i małże. Lubię te robactwa szczególnie z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Bigos dla Iwanosa

2015-02-17 19:02:31 | bbjk inne posty tego autora

W dniu 2015-02-17 o 18:54, Wiesiaczek pisze: > Ruskie bez sera jadłem! > Ciekawe jest może to, że właśnie za wschodnią granicą. Jadąc pociągiem > na trasie Moskwa ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Bigos dla Iwanosa

2015-02-17 19:11:02 | bbjk inne posty tego autora

W dniu 2015-02-17 o 19:08, Hans Kloß pisze: > Dodaj trzy łyżki prawdziwego miodu. Spróbuję, faktycznie może zagrać. B. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Bigos dla Iwanosa

2015-02-18 08:18:44 | bbjk inne posty tego autora

W dniu 2015-02-17 o 19:46, Jarosław Sokołowski pisze: > zanim jakaś ciemnota zacznie marudzić na temat > snobowania się na kuchnię radziecką albo co. Nie czytam wszystkiego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Bigos dla Iwanosa

2015-02-18 08:20:36 | bbjk inne posty tego autora

W dniu 2015-02-17 o 20:19, Qrczak pisze: > A ja chyba coś takiego wypróbuję (tylko bez tej kaszy): > http://wegetarianka.blox.pl/2012/03/PIEROGI-R USKIE-Z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jaką patelnię lupić?

2015-02-18 08:25:47 | bbjk inne posty tego autora

W dniu 2015-02-17 o 20:49, Qrczak pisze: > No właśnie i mnie zaskoczył dziś wyłożony w ladach asortyment. > I o ile tym drobiazgiem sobie co najwyżej na jakiś czas zapcham ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jaką patelnię lupić?

2015-02-18 08:31:34 | bbjk inne posty tego autora

W dniu 2015-02-17 o 21:34, Jarosław Sokołowski pisze: > To błąd. Akurat w tych miejscach w sezonie dość łatwo trafić na > rybę, która długotrwałą podróż w to miejscę ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jaką patelnię lupić?

2015-02-18 08:35:45 | bbjk inne posty tego autora

W dniu 2015-02-17 o 21:01, Stefan pisze: > Mięso ryb białych np. dorsz, najpewniej można rozpoznać po jego > sprężystości, jędrności. Skrzela powinny być czerwone, oko ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Bigos dla Iwanosa

2015-02-19 07:23:00 | bbjk inne posty tego autora

W dniu 2015-02-18 o 22:59, Jarosław Sokołowski pisze: > Solanka jeszcze inna, choć pasuje do tych dwóch kapuścianych. Ale to > było nazwane "barszczem ukraińskim" ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jaką patelnię lupić?

2015-02-19 16:50:14 | bbjk inne posty tego autora

W dniu 2015-02-18 o 22:06, Qrczak pisze: > I Złota Myśl od Paulo Coelho. Stąd: https://www.facebook.com/zenujacypaulo -- B. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 30 ... 39 . [ 40 ] . 41 ... 50 ... 60