Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Przemyslaw Koziarski" <p...@k...net.pl>
Znaleziono: 348 wiadomości





Re: bylo: Jak dojrzewac sery? jest: sery domowe

2000-02-23 15:03:36 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

> Z tą sodą oczyszczoną to byl bym ostrożny. Zawsze jak dodam sody aby sie > wczesniej zakisił to jest gorzki. Chyba że przyczyna tkwi w czymś innym. > > Pozdrawiam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: bylo: Jak dojrzewac sery? jest: sery domowe

2000-02-23 17:15:07 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

> Gorzki robi sie w przypadku dodania bardzo duzej ilosci sody tylko, ale > tez gdy sam twarog jest kiepski. Rzadki natomiast kiedy ser jest zbyt > wilgotny- rada: podsuszyc ser ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Krem do ptysiów i karpatki . PILNE :)

2000-02-23 17:20:38 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

> Osobiście uważam, że jeśli ptysie, to wyłącznie z bitą śmietaną. Co do > kremu do karpatki, to polecam kupny krem w proszku, byle nie Delecty, > ale Dr. Oetkera ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Moje przygody z fondue

2000-02-23 18:40:11 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

> widelec. Ewentualnie przy dolewaniu paliwa, obrus stanal w ogniu i bylismy > zmuszeni rowniez wyprobowac nasza mala gasniczke. Zabawy i sprzatania mielismy > nie z tej ziemi ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: wmf-ceny ...

2000-02-23 21:34:38 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

> WMF ma cala mase innych akcesoriow - ubijaczek, nozy do sera, lyzek do > lodow, etc etc - wiekszosc koszty\uje kilkanascie do kilkudziesieciu marek. > Do tego caly sytem mocowan, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Krem do ptysiów i karpatki . PILNE :)

2000-02-23 23:37:19 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

> > Ach, jak jeszcze zamist cukru waniliowego wanilii prawdziwej, przekrojonej, > w mleku gptpwanej przyszykowac ... palce lizac . > > MM > > No i niestety, ale z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Krem do ptysiów i karpatki . PILNE :)

2000-02-24 12:17:33 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

> Ja to robie nieco inaczej. Poczatek podobnie: utrzec zoltka z cukrem + > maka, ale mleko podgrzewam powoli na malym ogniu, wlewam utarte zoltka > do mleka i calosc mieszam, nadal ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: uprawa

2000-02-24 12:21:01 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

@ns18... > Witam. > Chciałabym wiedzieć kiedy dokładnie na wiosnę . > Oprócz tego w czym to sadzić i czy może być w doniczce na > parapecie ? Czy do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: uprawa

2000-02-24 12:22:37 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

> > Hmm... Mój brat uprawiał z powodzeniem bazylię metodą: kupić ziarenka w > sklepie ogrodniczym, przestrzegać instrukcji na opakowaniu. ;-)) > Do momentu, kiedy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: uprawa

2000-02-24 14:00:08 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

> :-)) Z supermarketowego badziewia mam całkiem piękny tymianek > w ogródku. Już trzeci rok rośnie... Sadzonki bazylii "produkuje" sama, > bez kłopotow wyrasta z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 20 ... 28 . [ 29 ] . 30 ... 35