Szukana fraza: Autor: sadyl <s...@p...onet.pl>
Znaleziono: 1539 wiadomości
2001-03-27 22:52:41 | sadyl inne posty tego autora
Pazurek wrote: > > cisnienie obniza :aronia , czarna porzeczka , sok z cytrusow, > hibiskup to akurat przyszło mi na mysl ..i alkohol - podczas picia, bo później wręcz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kosmetyki2001-03-27 22:56:09 | sadyl inne posty tego autora
Pazurek wrote: > cisnienie obniza :aronia , czarna porzeczka , sok z cytrusow, > hibiskup ^^^^^^^ wcześniej nie zauważyłem: co to? ziele przykościelne? sadyl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: grecka kuchnia - co polecacie a czego unikać?2001-03-27 22:59:56 | sadyl inne posty tego autora
Klient - rzeczoznawcyap - info wrote: > caciki (kurczę, jak to się pisze?), ostatnio w modzie było tzatziki, ale jako że to z greki (czyli pisane omegami :) to może być kłopot ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dieta Kayi2001-03-27 23:01:13 | sadyl inne posty tego autora
GosiaP wrote: > mam pewnien problem. A jest nim BSE. Przyjelismy w domu, ze > nie bedziemy jesc wolowiny Już za późno - już CJD cię dopadła matrix jest wszędzie polecam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kiełbasa wieprzowa z wołowina??? [Było: Re: Dieta Kayi]2001-03-29 10:02:31 | sadyl inne posty tego autora
"Joanna Duszczyńska" wrote: > Co to jest hydrolizat białkowy? Z czego to > się robi? Gdzieś mi się obiło, że szumowiny na zupie w początkowym okresie gotowania ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ryba - jak rozpoznac ???2001-03-29 10:04:56 | sadyl inne posty tego autora
Orion wrote: > Rybę poznaje się po oczach . > Im starsza tym oczka bardziej mętne. Mozna też po kolorze skrzeli - im jaśniejsze i mniej czerwone, tym ryba starsza ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kulki z platkow owsianych2001-03-29 13:01:57 | sadyl inne posty tego autora
oza wrote: > > robiliscie je kiedykolwiek? Kiedyś robiłem, ale chyba trwało to krócej Doskonale zamiast płatków nadaje sie ryz dmuchany sadyl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak zrobić ...2001-03-30 08:22:56 | sadyl inne posty tego autora
Artur Z wrote: > Kiedys dowiadywalem sie o koszt profesjonalnego kompletu do > destylacji i bylo to kolo 200 zl(caly komplet byl na miejscu do kupienia > ,skad wnioskuje ze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
sos do gołąbków2001-03-30 08:28:11 | sadyl inne posty tego autora
Moje Słonko zrobiło dzisiaj rano gołabki na obiad, ale zabroniło mi robic do nich sos pomidorowy, bo twierdzi, że jej się znudził. Kazała mi zapytać Grupę o propozycję innego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: bigos przepis?2001-03-31 20:46:47 | sadyl inne posty tego autora
> Guido Schirmer wrote: .. i jeszcze jedno - bigosu nie robi się z odpadów, ale najlepszych kawałków. Tzw. "bigosowe" w sklepach należy włożyć między bajki lub dać ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia