Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: Gotowana młoda kapusta

2015-07-01 23:18:51 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Basia napisała: >> Nie trzeba od razu Wiedzieć Wszystkiego. Dobrą strategią > > Nie przeceniałabym z tą strategią. A co z Tymi, Którzy Muszą? Bo jak tu pisać o ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ostatni oddech szparagów i witajcie chłodniki

2015-07-03 12:13:17 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >> Na szczęście jest już fasolka szparagowa i bób. > > Szparagowa fasolka - na szczęście. A do bobu jakoś nie umiem > się przekonać. Tak po ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ostatni oddech szparagów i witajcie chłodniki

2015-07-03 12:19:08 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Basia napisała: >>>> a czereśnie jeszcze bardzo się cenią. >>> One od kilku lat mocno się cenią. >> No właśnie, nie wiadomo dlaczego. Takie trudne w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ostatni oddech szparagów i witajcie chłodniki

2015-07-03 14:26:20 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >> Więc wiedzieć trzeba, że nie jest to jedyny znany sposób zadawania >> bobu: https://vimeo.com/128064567 (połączenia z czereśniami również ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ostatni oddech szparagów i witajcie chłodniki

2015-07-03 17:00:21 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >> szaszłyczek z czereśniami został w tym roku nagrodzony za oryginalność > Oryginalność połączenia, bo za dużo przy nim roboty nie było. Jak się ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ostatni oddech szparagów i witajcie chłodniki

2015-07-03 17:06:11 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Basia napisała: > Lody bobowe. Próbowałeś? Ciekawa jestem, jak potraktowali bób, czy > jak "tort z fasoli", czy jak bób? Jakoś nie udaje mi się wstrzelić w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ostatni oddech szparagów i witajcie chłodniki

2015-07-03 21:25:14 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Basia napisała: >> w Japonii widziałem wynalazki podobne do tych (też nie próbowałem). > Bo tam są specjaliści: > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ostatni oddech szparagów i witajcie chłodniki

2015-07-04 14:05:51 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >> Jak każde inne curry tylko zamiast mięcha niedogotowany bobek. Ale na >> przepis na zwykłe curry ode mnie nie licz, bo za każdym razem z coraz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ostatni oddech szparagów i witajcie chłodniki

2015-07-04 16:20:44 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: > Było o bobie "w sosie curry", to dopytowywuję. Z tego, że pod nazwą > "curry" występuje mieszanka różnych przypraw (najczęściej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ostatni oddech szparagów i witajcie chłodniki

2015-07-04 16:26:28 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >>>> Trudne czy nie, ostatnio kupuję tylko takie wielkie bordowe, >>>> pieruńsko drogie (dwa razy tyle co zwykłe kosztują) ale za ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 130 ... 170 ... 174 . [ 175 ] . 176 ... 190 ... 200