Szukana fraza: Autor: bbjk <a...@b...cc>
Znaleziono: 600 wiadomości
2015-07-15 10:48:22 | bbjk inne posty tego autora
W dniu 2015-07-15 o 10:28, FEniks pisze: > różnicę - Twoja jest niezabudowana. To może mieć wpływ na mocowanie > uszczelki. Ciekawe, czy Basia ma zabudowaną. Tak, w zabudowie. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.dom
Re: Twarożek2015-07-15 16:56:11 | bbjk inne posty tego autora
W dniu 2015-07-15 o 16:46, Stokrotka pisze: >> >> Mleko dla kota to bajka z wierszyka. > > Jesteś okrutny w stosunku dla kota. On nie jest okrutny, on wie, ten Qr. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Krem do tarty2015-07-16 08:31:00 | bbjk inne posty tego autora
No i jak zrobiłaś i jak wyszło? -- B. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Krem do tarty2015-07-17 09:38:19 | bbjk inne posty tego autora
W dniu 2015-07-16 o 17:09, Qrczak pisze: > A, to udanego urlopu życzę. I ja tysz, i czekam na relacje kulinarne stamtąd, gdzie byliście. -- B. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zmiękczanie mięsa - czym i jak?2015-07-30 08:42:13 | bbjk inne posty tego autora
W dniu 2015-07-30 o 01:45, Jarosław Sokołowski pisze: >> wlewany 1/2 szklanki dobrego polskiego czerwonego wina > > A co to takiego?! Jabol -- wiem co to jest, jeśli ktoś ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zmiękczanie mięsa - czym i jak?2015-07-31 14:13:35 | bbjk inne posty tego autora
W dniu 2015-07-30 o 13:56, Jarosław Sokołowski pisze: > > Porzeczki dały kolor czerwony. Gdy czarne, przetwór może mieć nawet kolor > czerwonego wina. Z czerwonych będzie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zmiękczanie mięsa - czym i jak?2015-07-31 14:17:18 | bbjk inne posty tego autora
W dniu 2015-07-31 o 13:55, Pszemol pisze: > Słodkie wino do grilowanych mięs? :-)) I jak smakowało? Oryginalnie, bo lubię nowe doświadczenia. Im dłużej żyję, tym jest więcej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zmiękczanie mięsa - czym i jak?2015-07-31 16:28:13 | bbjk inne posty tego autora
W dniu 2015-07-31 o 16:14, Pszemol pisze: > Jaki typ wina sama dobierasz zwykle do grila? Jakiś łagodniejszy Merlot czy > ostrzejsze Cabernet Sauvignon? Jeśli niezbyt wiem, co ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zmiękczanie mięsa - czym i jak?2015-07-31 16:40:34 | bbjk inne posty tego autora
W dniu 2015-07-31 o 16:32, Pszemol pisze: >> Generalnie uważam, że dobór wina, to męska rzecz i na ogół na to się zdaję. > > Wow! Gender? I to taki wyrazisty? :-) Może ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zmiękczanie mięsa - czym i jak?2015-07-31 18:27:19 | bbjk inne posty tego autora
W dniu 2015-07-31 o 17:52, Jarosław Sokołowski pisze: > Nie wiem, czy znam się na tym najlepiej, na tamtego grilla też nie byłem > proszony, więc trudno mi ocenić dobór ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia