Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Sabina Redlarska <sa-re.wyrzuc.to.co.uwazasz:)@epf.pl>
Znaleziono: 175 wiadomości





Re: Co z zabaione? Nigdy więcej jaj na miękko?

2005-12-23 02:30:59 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Thu, 22 Dec 2005 23:51:38 +0100, Ewa (siostra Ani) N. napisał(a): >> Ja nie panikuje. Ale wole byc ostrozna, bo ta ptasia grypa to nic fajnego. >> No i przede wszystkim ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z zabaione? Nigdy więcej jaj na miękko?

2005-12-23 14:54:51 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Fri, 23 Dec 2005 08:47:24 +0100, BasiaBjk napisał(a): >> Co Wy tak na mnie wsiedliscie? Czemu tak nerwowo zareagowaliscie na moj >> post? > > Etam, to Ty jakoś ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z zabaione? Nigdy więcej jaj na miękko?

2005-12-23 15:01:47 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Fri, 23 Dec 2005 10:01:51 +0100, flower napisał(a): >> Jeszcze powiedz ze nieslusznie. Teraz mozemy byc _wmiare_ spokojni ze >> wscieklej krowy nam nikt nie zaserwuje ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: panettone jak ze sklepu?

2005-12-23 15:14:53 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Fri, 23 Dec 2005 14:08:58 +0000 (UTC), Atunia napisał(a): > To może spróbuj? Podejrzewam, że zakwaszenie może pomóc, a to chyba zakwasi? Może spróbuję... a co to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z zabaione? Nigdy więcej jaj na miękko?

2005-12-23 16:01:02 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Fri, 23 Dec 2005 16:27:15 +0100, flower napisał(a): > A dla mnie to na oko jak chce się być ostrożnym to lepiej zabezpieczać się > przed tym co ma większe szanse nas ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z zabaione? Nigdy więcej jaj na miękko?

2005-12-23 16:03:57 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Fri, 23 Dec 2005 16:23:19 +0100, flower napisał(a): >> No i co z tego? Gdzie widzisz w moich słowach kiepskie informacje? > > W tym że teraz możesz być w miarę ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z zabaione? Nigdy więcej jaj na miękko?

2005-12-23 16:04:50 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Fri, 23 Dec 2005 16:16:22 +0100, Ewa (siostra Ani) N. napisał(a): > NTG Mówimy o tym, czy w jajku siedmiodniowym jest wirus czy go nie ma. IMO to jest TG. Albowiem tematem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: panettone jak ze sklepu?

2005-12-23 18:35:57 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Fri, 23 Dec 2005 16:18:09 +0000 (UTC), czeremcha napisał(a): > Chodzi o cytron czyli inaczej cedrat, a dokładniej - o jego kandyzowaną > skórkę zwaną cykatą. Dzięki ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z zabaione? Nigdy więcej jaj na miękko?

2005-12-23 20:46:57 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Fri, 23 Dec 2005 16:21:09 +0100, BasiaBjk napisał(a): >> W którym miejscu? > > W różnych. Wrażenie ogólne :) Acha. >> No, na psychoterapeutów to Wy się ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: TROLL WARNING Re: Co z zabaione? Nigdy więcej jaj na miękko?

2005-12-23 23:02:42 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Fri, 23 Dec 2005 23:23:00 +0100, Ewa (siostra Ani) N. napisał(a): > Moze jednak przed Wigilia (akurat interesujacym te grupe momentem), > przestalasbys zawracac ludziom gitare ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 11 . [ 12 ] . 13 ... 18