Szukana fraza: Autor: "Jerzy" <0...@m...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2001-09-21 20:58:09 | Jerzy inne posty tego autora
> ...palec pod butke bo za minutke... ??? > Jerzy chyba każdy tam zajrzał, Pewna jesteś? > tylko czemu taki jesteś pochowany ? (wąsy widać...) A to i dobrze, bo to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kkjuiukjkj2001-09-24 18:09:29 | Jerzy inne posty tego autora
> Jerzy! naprawde nie jadles? Nie, a cóż w tym dziwnego? > jadlam jghgytnbvbfgfyhtuyjhkui - traczej niestrawne Dzięki, nie skorzystam. Spróbuj C2H5OH, ale umiarkowanie, inaczej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ###Re: moze sie czepiam...2001-09-24 18:59:02 | Jerzy inne posty tego autora
> Jerzy, proszę!-ruda to już przesada!! > Przychodzi ruda do lekarza... > No nie , dalej to juz niech grupa cos wymyśli... A po co ruda? Lekarz wie lepiej czy ruda!!! pozdr ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: potrzebne skrzydelka2001-10-02 15:00:37 | Jerzy inne posty tego autora
> No, Jerzy, no - nie strasz mna ludzi!!!!!!! Toba??? Przenigdy. A co wystraszyl sie ktos? ;-))) pozdr. Jerzy [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ocet2001-10-03 11:42:07 | Jerzy inne posty tego autora
> > [O ile dobrze pamiętam to ocet winny i nie winny by" jednak znany od > > starożytności.] > Gdzie Jerzy, gdzie? W Europie Centralnej? Octu uzywano tam, gdzie byla ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: bulion czosnkowy - czyli lecze grype potrawa vege ;-)2001-10-04 08:38:26 | Jerzy inne posty tego autora
> Jerzy a ten rojnik dostepny w zielarniach, czy trzeba sobie samemu uzbierac > bo takie zapomniane to ziolko ?? Swieze czy suszone listki ? Pytam > przyszlosciowo - bo juz sie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Drobiowe roladki2001-10-05 09:28:10 | Jerzy inne posty tego autora
> Hihihi ..... Magda! Szybko chowaj sie za Krysiny Slup, bo ja juz to napisalam, > ale Jerzy stwierdzil, ze to nie ten kaliber ;o)))) Takie coś małe ale inne znalazłem w sieci ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wkn - pycha przepisy2001-10-05 13:10:20 | Jerzy inne posty tego autora
> Jerzy - istnieja zupy na gwozdziach, moga byc tez na > talerzach.... Tyle, ze tego gwozdzia to na koniec sie wyjmuje, a co z talerzem? Chyba, ze bedziesz jesc z gara. ;-))) pozdr ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Polenta - jak to się robi?2001-10-05 15:41:30 | Jerzy inne posty tego autora
> ..taka polenta to materiał wyjściowy do dalszych działań. > 1. Dorsz z kalafiorem i polenta po messyńsku > 2. Polenta zapiekana z pieczarkami > 3. Rosół z faszerowaną ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wedliniarstwo2001-10-08 11:47:05 | Jerzy inne posty tego autora
> Temat od czasu do czasu walkowany, ale pozwole sobie wrocic jeszcze raz > do tematu > Szukam wszystkiego co traktuje o wyrobie kielbas, wedzeniu itp. > Kiedys Jerzy pisal o ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia