Szukana fraza: Autor: tomjas <t...@W...onet.pl>
Znaleziono: 173 wiadomości
2013-04-17 10:03:24 | tomjas inne posty tego autora
On Wed, 17 Apr 2013 09:55:46 +0200, Waldemar Krzok wrote: > Am 17.04.2013 08:03, schrieb Robson: >> >>> No nie, chcesz zrobić placek ryżowy? Osobiście robię to tak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak upiec domowy chleb?2013-04-17 15:28:51 | tomjas inne posty tego autora
On Wed, 17 Apr 2013 12:08:23 +0000 (UTC), piecia aka dracorp wrote: > Dnia Wed, 17 Apr 2013 09:36:26 +0200, krys napisał(a): > >> Gdzie kupujesz mąkę 720? > U mnie na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak upiec domowy chleb?2013-04-17 15:30:02 | tomjas inne posty tego autora
On Wed, 17 Apr 2013 15:16:11 +0200, krys wrote: > Iza wrote: > >> >> Dziękuję Krys, > > Z małej:-) >> właśnie takiego poprowadzenia "za rękę" ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak upiec domowy chleb?2013-04-17 17:53:07 | tomjas inne posty tego autora
On Wed, 17 Apr 2013 17:45:02 +0200, Ikselka wrote: > Dnia Wed, 17 Apr 2013 15:31:21 +0000 (UTC), piecia aka dracorp napisał(a): > >> Dnia Wed, 17 Apr 2013 15:02:38 +0200 ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Dlaczego na zelatynie jest napisane "nie gotowac"?2013-04-18 10:59:18 | tomjas inne posty tego autora
Witam. Czemu na wwszystkich żelatynach jest napisane "nie gotować"? Przecież otrzymywana jest z naturalnych części zwierząt, a te (np. na zimne nózki) się gotuje i nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Lepienie pieroga2013-04-22 23:46:44 | tomjas inne posty tego autora
Witam. No wiięc właśnie - lepienie pieroga - nie piorogów. W sumie to samo, ale... Potrzebuję krok po kroku od momentu zdjęcia wykrojonego kółka do zaklejenia. Dlaczego? Bo zawszze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ciasto drożdzowe2013-04-28 19:30:52 | tomjas inne posty tego autora
On Sun, 28 Apr 2013 01:22:35 +0200, Ikselka wrote: > Dnia Sat, 27 Apr 2013 22:34:13 +0200, iwanos napisał(a): > >> zrobiłem sobie świetne ciasto drożdżowe super ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Tort bezowy.2013-04-30 22:42:20 | tomjas inne posty tego autora
On Tue, 30 Apr 2013 02:43:41 +0200, Ikselka wrote: > 1 puszka kajmaku (masy krówkowej) Bakalland - niecała, jakieś 4 czubate Wow! To jednak kucharze na grupie używają ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rzeco???2013-05-05 11:01:29 | tomjas inne posty tego autora
On Sun, 5 May 2013 01:34:44 +0200, Ikselka wrote: > http://www.we-dwoje.pl/magda;gessler;-;ikona; smaku;i ;stylu,artykul,3558.html > Kpina. W zasadzie nie wiem, co ten artykuł ma ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Czy mozna ciasto pierogowe przechowac?2013-05-22 19:34:40 | tomjas inne posty tego autora
Witam Szanownych Państwa! Pytanie raczej głupie, ale: robię pierogi i do ciasta chlustnęło mi się za dużo wody. Wydaje się, że ciasto tylko trochę za luźne więc podsypuję ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia