Szukana fraza: Autor: tomjas <t...@W...onet.pl>
Znaleziono: 173 wiadomości
2013-05-23 13:10:17 | tomjas inne posty tego autora
On Thu, 23 May 2013 10:49:38 +0200, Ikselka wrote: > Dnia Wed, 22 May 2013 16:27:31 -0700 (PDT), Stachu Chebel napisał(a): > >> Jakieś 2 m-ce temu byłem "przelotem" ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Lubicie sushi?2013-06-26 20:48:34 | tomjas inne posty tego autora
On Wed, 26 Jun 2013 13:17:28 +0200, Ikselka wrote: > Dnia Wed, 26 Jun 2013 11:54:38 +0200, Trybun napisał(a): > >> W dniu 2013-06-25 18:54, Ikselka pisze: >>> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czekoladki a czkawka2013-06-30 11:34:45 | tomjas inne posty tego autora
On Sun, 30 Jun 2013 09:02:01 +0200, Stokrotka wrote: >>>... po literce p,k,h,t słyszymy "sz" a nie "ż" wynika z budowy naszego >>> nażadu mowy. Tak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mój chłodnik - przypomnienie :-)2013-07-05 19:09:37 | tomjas inne posty tego autora
On Fri, 5 Jul 2013 12:47:58 +0200, Ikselka wrote: > CHŁODNIK - moja wersja, przypominam i uzupełniam, bo sprawa na czasie , > właśnie robię :-) > > 1 i 1/2 litra dobrej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Jak zrobic zwykle drozdzowki z ciasta francuskiego?2013-07-23 23:07:15 | tomjas inne posty tego autora
Witam. Krótko: jak zrobić zwykłe "drożdżówki" (bo przecież bez drożdży) z ciasta francuskiego? Ciasto francuskie (kupuję - nie robię) w piekarniku niemiłosiernie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: -------------------------------------------------------------------------------------2013-07-25 06:07:15 | tomjas inne posty tego autora
On Wed, 24 Jul 2013 18:34:09 +0200, Ikselka wrote: > --------------------------------------------- ------- ------------------------------- A to co? Odkreślasz przeszłość grubą ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak zrobic zwykle drozdzowki z ciasta francuskiego?2013-07-25 19:59:41 | tomjas inne posty tego autora
On Wed, 24 Jul 2013 23:45:17 -0700 (PDT), czeremcha wrote: > To z Lidla to raczej nie jest danish pastry, które jest ciastem wyraźnie drożdżowym w smaku. > Smak może i ma ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ...ni ma śmietany! Ni ma niczego!2014-04-18 19:28:57 | tomjas inne posty tego autora
On 18 Apr 2014 17:15:20 GMT, Mirosław Kwaśniak wrote: > > Ludzie chorują na różne choroby. Zdrowym mleko służy. > > Gdzieś czytałem o przypadku szkodliwości wody dla ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Koperek w dużych ilościach2014-04-25 16:34:57 | tomjas inne posty tego autora
On Fri, 25 Apr 2014 15:30:57 +0200, Robson wrote: > >> Może jakoś inaczej go przechować? > > Można zawsze ususzyć. > Mimo wszystkich sposobów przechowywania to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Królicza tuszka - cena?2014-06-07 21:12:50 | tomjas inne posty tego autora
On Sat, 7 Jun 2014 17:29:52 +0200, Ikselka wrote: > Ile zapłacić rodzinie za 1kg tuszki króliczej z przydomowego chowu, > zamówionej już wcześniej? - spodziewam się, że ciocia ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia