Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: clafoutis <c...@i...pl>
Znaleziono: 160 wiadomości





Re: czy mozna zastąpić proszek do pieczenia sodą

2006-11-06 09:08:44 | clafoutis inne posty tego autora

witam, nie wiem do czego to ma być ale ja w większości wypadków ubijam białka i wkorporywuję je do ciasta z lepszym lub trochę słabszym efektem. ale jest jedna zaleta jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: czy mozna zastąpić proszek do pieczenia sodą

2006-11-07 07:20:10 | clafoutis inne posty tego autora

witam, gdybyś uważnie przeczytał to zauwazyłbyś że napisałem w "w większości wypadków " a to znaczy nie zawsze nieprawdaż??? pozdro piotr [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Rozmowa o pracę ;)

2006-11-09 07:58:55 | clafoutis inne posty tego autora

witam, zabawwna sytuacja ,miałem okazję odczuć krytykę pana losa i liily oraz innych poprawiaczy a dziś sie doczekałem że poczęli sie nawzajem pouczać co jak sie pisze itd. ja ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: szpinak

2006-11-09 19:11:27 | clafoutis inne posty tego autora

spróbuj tak coś od ssiebie pokombinowac w/g mnie na tym to polega . ale żeby nie było to ostatnio jadłem szpinak z filetowaną pomarańczą , orzeszkami pinii i coś tam jeszcze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: DO PANI HANI...

2006-11-10 08:00:38 | clafoutis inne posty tego autora

witam, ja sie nie wdałem w polemikę z p. losem i dobrze. ale jak to mówią czasem warto sie powstrzymac. no i doczekałem sie . jest żródło są udokumentowane i sprawdzone info. i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

używane cd

2006-11-12 12:07:09 | clafoutis inne posty tego autora

witam, dzisiaj trochę nie w temacie ale może ktoś podpowie . czy znacie jakies miejsca gdzie sprzedają używane cd ?? poszukuję muzyki jazzowej pozdro piotr [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: mięso z rekina

2006-11-13 07:21:00 | clafoutis inne posty tego autora

rekin tak jak, miecznik czy tuńczyk nie dosmaża sie do końca i wówczas wyjdzie świetny. jesli zmęczyłeś go na patelni z 15 minut to było to już po prostu siano. w zależności ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: watroba z losia

2006-11-13 07:26:46 | clafoutis inne posty tego autora

witam, zazwyczaj ludzie myślą że jak będą jedli dziczyznę to będzie to nadzwyczajne doznanie kulinarne. rzeczywistośc wygląda trochę inaczej rozczarowujaąc wielu. mięso jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: [Makaron] Co zamiast Malmy?

2006-11-15 10:13:18 | clafoutis inne posty tego autora

czemu sam nie robisz makaronu to takie proete a jakie doznania. żaden sklepowy makaron nie dorówna świeżymu zrobionemu na jajkach ( dużej ilości jajek) do tego jeśli jeszcze masz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wołowina.

2006-11-15 10:28:58 | clafoutis inne posty tego autora

witam, nie wiem jak będzie z ilością detaliczną ale możesz spróbowacponegocjować z elkopolem ( znajdziesz w sieci) . może wyśląmniejsze ilości z paczce z suchym lodem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 13 . [ 14 ] . 15 . 16