Szukana fraza: Autor: clafoutis <c...@i...pl>
Znaleziono: 160 wiadomości
2006-11-06 09:08:44 | clafoutis inne posty tego autora
witam, nie wiem do czego to ma być ale ja w większości wypadków ubijam białka i wkorporywuję je do ciasta z lepszym lub trochę słabszym efektem. ale jest jedna zaleta jest ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: czy mozna zastąpić proszek do pieczenia sodą2006-11-07 07:20:10 | clafoutis inne posty tego autora
witam, gdybyś uważnie przeczytał to zauwazyłbyś że napisałem w "w większości wypadków " a to znaczy nie zawsze nieprawdaż??? pozdro piotr [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rozmowa o pracę ;)2006-11-09 07:58:55 | clafoutis inne posty tego autora
witam, zabawwna sytuacja ,miałem okazję odczuć krytykę pana losa i liily oraz innych poprawiaczy a dziś sie doczekałem że poczęli sie nawzajem pouczać co jak sie pisze itd. ja ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: szpinak2006-11-09 19:11:27 | clafoutis inne posty tego autora
spróbuj tak coś od ssiebie pokombinowac w/g mnie na tym to polega . ale żeby nie było to ostatnio jadłem szpinak z filetowaną pomarańczą , orzeszkami pinii i coś tam jeszcze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: DO PANI HANI...2006-11-10 08:00:38 | clafoutis inne posty tego autora
witam, ja sie nie wdałem w polemikę z p. losem i dobrze. ale jak to mówią czasem warto sie powstrzymac. no i doczekałem sie . jest żródło są udokumentowane i sprawdzone info. i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
używane cd2006-11-12 12:07:09 | clafoutis inne posty tego autora
witam, dzisiaj trochę nie w temacie ale może ktoś podpowie . czy znacie jakies miejsca gdzie sprzedają używane cd ?? poszukuję muzyki jazzowej pozdro piotr [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: mięso z rekina2006-11-13 07:21:00 | clafoutis inne posty tego autora
rekin tak jak, miecznik czy tuńczyk nie dosmaża sie do końca i wówczas wyjdzie świetny. jesli zmęczyłeś go na patelni z 15 minut to było to już po prostu siano. w zależności ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: watroba z losia2006-11-13 07:26:46 | clafoutis inne posty tego autora
witam, zazwyczaj ludzie myślą że jak będą jedli dziczyznę to będzie to nadzwyczajne doznanie kulinarne. rzeczywistośc wygląda trochę inaczej rozczarowujaąc wielu. mięso jest ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [Makaron] Co zamiast Malmy?2006-11-15 10:13:18 | clafoutis inne posty tego autora
czemu sam nie robisz makaronu to takie proete a jakie doznania. żaden sklepowy makaron nie dorówna świeżymu zrobionemu na jajkach ( dużej ilości jajek) do tego jeśli jeszcze masz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wołowina.2006-11-15 10:28:58 | clafoutis inne posty tego autora
witam, nie wiem jak będzie z ilością detaliczną ale możesz spróbowacponegocjować z elkopolem ( znajdziesz w sieci) . może wyśląmniejsze ilości z paczce z suchym lodem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia