Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Konrad Brywczyński <k...@b...tk>
Znaleziono: 428 wiadomości





Re: Kraków - polecam

2002-08-14 13:48:41 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Użytkownik <y...@g...pl> napisał (a): > zdecydowanie się zgadzam :) tylko co to ma do kuchni... pyry górą, > czy co? Z gzikiem. I modra kapusta. I szneki z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: muffinki z przepisu od monisiatka

2002-08-14 17:31:41 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Użytkownik <m...@p...onet.pl> napisał (a): > Takie małe przepyszne babeczki, ciasto jest delikatne i nie wiem jak > je bardziej opisać. Są okropnie dobre :) O ile ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Czy golabki bez ryzu to golabki?

2002-08-14 17:55:25 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Użytkownik <o...@w...pl> napisał (a): > Co wiec nazywamy gałabkiem? > Jezeli to mozliwe to prosilbym tez o namiary na jakies powazne > zrodla, z definicja tej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: muffinki z przepisu od monisiatka

2002-08-14 18:09:10 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Użytkownik <K...@h...fsnet.co.uk> napisał (a): > wiec gwoli scislosci - angielskie i te amerykanskie to dwie > kompletnie rozne rzeczy, to na wypadek, gdzyby ktos ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: tagiatelle

2002-08-30 07:00:01 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Użytkownik <m...@w...pl> napisał (a): > Witam, > Jadlam niedawna we wloskiej restauracji tagiatelle ze szpinakiem i > serem gorgonzola. Czy ktos moze ma na to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: tagiatelle

2002-08-31 16:18:22 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Użytkownik <m...@n...pl.NOSPAM> napisał (a): >> W zasadzie to chyba wszystkie, ale spośród tagliatelle to >> 6-jajcowe jest zdecydowanie najlepsze. Pyszota. Jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: tagiatelle

2002-08-31 20:17:15 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Użytkownik <m...@n...pl.NOSPAM> napisał (a): > ja dzis robilam carbonare z barilla Bavette nr 13, tez ok:) :-) A ja mam w szafie Mezze Penne Tricolori. Jutro będą z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: tagiatelle

2002-08-31 20:25:57 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Użytkownik <m...@n...pl.NOSPAM> napisał (a): O, wszedłem na stronę Barilli, a tam cała masa przepisów. Np. na tagliatelle z sosem z jogurtu i szczypiorku ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Makaron na słodko

2002-09-01 18:41:20 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Użytkownik <g...@p...onet.pl> napisał (a): > Szukam przepisu na makaron na słodko z twarogiem. Może ktoś ma > znajomości w szkole czy przedszkolu. Niestety tylko tam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Maka zytnia - gdzie?

2002-09-02 21:17:12 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Użytkownik <s...@s...pwr.wroc.pl> napisał (a): > Szukam maki zytniej w mniejszych ilosciach niz 50kg (tyle mi w > piekarni chcieli sprzedac) w sklepikach, sklepach i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 8 . [ 9 ] . 10 ... 20 ... 30 ... 43