Szukana fraza: Autor: "waldek" <x...@o...pl>
Znaleziono: 1424 wiadomości
2004-10-08 23:08:25 | waldek inne posty tego autora
Marcin E. Hamerla wrote: > waldek napisal(a): > >>> Czy suszone grzyby przechowywane przez 10 lat w sloiku beda nadawaly >>> sie do spozycia? >>> Znalazlam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jogurty naturalne2004-10-12 22:13:56 | waldek inne posty tego autora
Ewa (siostra Ani) N. wrote: > waldek wrote: > >> A gdzie kupujesz jogurt naturalny? Bo ja kiedyś widziałem w osząmie, >> ale to było chyba ze dwa lata temu. No i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jogurty naturalne2004-10-13 00:06:13 | waldek inne posty tego autora
Ewa (siostra Ani) N. wrote: > Le mercredi 13 octobre 2004 ŕ 00:13:56, vous écriviez : > >> Ewa (siostra Ani) N. wrote: >>> waldek wrote: >>> >>>> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Moje pierogi zawierają błą. Ale jaki ?2004-10-13 21:29:01 | waldek inne posty tego autora
Tatiana wrote: > Dnia Wed, 13 Oct 2004 02:17:49 +0200, Waćpanna lub Waćpan *waldek*, w > wiadomości news:<news:ckhs91$b2k$1@inews.gazeta.pl> ; zawarł, co > następuje: > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Bylo:Sledz w sosoe salsa2004-10-13 21:33:51 | waldek inne posty tego autora
Stanislaw Trepczyk wrote: >> === >> Jak to sam? Co sam zrobiłeś? Odkręciłeś słoik z sosem? LOL >> >> waldek >> === >> A Wiesz jak sie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: biała surówka2004-10-21 23:41:34 | waldek inne posty tego autora
Aretkka wrote: >> Z białych roślin na surówkę, przychodzą mi do głowy: kapusta, kapusta >> pekińska, > >> waldek >> === >> > A dlaczego u nas, nad ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przepraszam, off topic, NTG i w og?le SPAM, ale ucieszy¸o to mnie i muszŤ siŤ pochwali?2004-11-18 21:54:45 | waldek inne posty tego autora
Magdalena Bassett wrote: > waldek wrote: > >> Lia wrote: >> >>> Nie podejrzewam by dżudżu była w stanie poznać hasło do maila >>> Władysława, i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Cebula - jak nie płakać ?2004-11-22 19:18:46 | waldek inne posty tego autora
mojra wrote: > waldek wrote: > >> === >> Być może coś tam się podrażnia. Ale łzawić zaczynałem dopiero wtedy, >> kiedy w oczy szczypało, a nie w nosie. :-) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: surowa ryba - co zamiast lososia2004-12-04 00:39:48 | waldek inne posty tego autora
ideogram wrote: > Dnia 2004-12-04 00:13, waldek wypłynął na szersze wody, by oznajmić > światu, co następuje: > >> Czy jest tańsze mięsko tej jakości?! Wprawdzie to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: piermieni2004-12-26 17:48:07 | waldek inne posty tego autora
BasiaBjk wrote: > Użytkownik waldek napisał: >> === >> Jak i z czego to się robi? Czy to coś w rodzaju kołdunów? > > _L_. Pielmieni (google) === Dzięki :-) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia