Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "waldek" <x...@o...pl>
Znaleziono: 1424 wiadomości





Re: Re: złodziejskie pieczenie miesa

2004-02-22 20:27:18 | waldek inne posty tego autora

> > Chemii to ze dwa - trtzy procenty. Chemia kosztuje! Tak naprawde to > > sama woda - a chemia tylko po to zeby woda za wczesnie nie wyciekla. > > Mnie się zawsze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: złodziejskie pieczenie miesa

2004-02-22 21:00:55 | waldek inne posty tego autora

> Dodaja sol peklowana, wode i spulchniacze. A zeby ci tyle nie ubylo, mozesz > ugotowac, ==== Nie ubyło czego? Wody dodanej do mięsa? A po co mi ona? Jak się jej pozbędę, to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kapuśniak

2004-02-26 01:17:02 | waldek inne posty tego autora

> Skoro sam WŁADYSŁAW tako rzekł... ==== Też zauważułem - sam. waldek ==== [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sztuka, nawet gotowania było: Re: Wyższa szkoła gastronomiczna ?

2004-02-26 01:25:11 | waldek inne posty tego autora

> Wybacz, bie rozumiem Cię. ==== Egocentryzm? waldek ==== [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak piec mięso.

2004-02-27 22:24:05 | waldek inne posty tego autora

> Na grupach francuskich sporo osob pratykuje dlugie pieczenie w niskiej > temperaturze (70-80°C), podobno mieso jest znakomite. Niestety do > takiego pieczenia nalezy posiadac ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: klopoty z duszeniem miecha

2004-02-27 22:27:29 | waldek inne posty tego autora

> Czy Ktoś mógłby mi pomóc w ustaleniu > krytycznych punktów tego duszenia? ==== Wystarczy próbować co jakiś czas (po kawałeczku, aby wszystkiego nie wyżreć :-). waldek ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sos pomidorowo-costam do grzanek

2004-02-27 22:28:59 | waldek inne posty tego autora

> Jest we Wrocku taka knajpka - Academus ==== Adres? waldek ==== [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak piec mięso.

2004-02-27 23:50:51 | waldek inne posty tego autora

> Mam tylko pytanie. Jakiego mięsa to dotyczy? ==== Czytam: duże kawałki mięsa średniotłustego lub tłustego. Mięso chude należy naszpikować słoniną lub alternatywnie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: klopoty z duszeniem miecha

2004-02-27 23:59:58 | waldek inne posty tego autora

> > Wystarczy próbować co jakiś czas (po kawałeczku, aby wszystkiego nie > wyżreć > > :-). > hmmm... brzmi dość sadystycznie.... > ale jak ciągle suche i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak piec mięso.

2004-02-28 16:24:59 | waldek inne posty tego autora

> I na to wszystko jedna metoda pieczenia? Kulinarny kamień filozoficzny? ==== Ja tylko cytuję i zapytuję grupę o zdanie. Ciebie też, jako członka grupy. A Ty mi odpowiadasz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 30 ... 70 ... 75 . [ 76 ] . 77 ... 90 ... 130 ... 143