Szukana fraza: Autor: "waldek" <x...@o...pl>
Znaleziono: 1424 wiadomości
2004-04-26 23:06:03 | waldek inne posty tego autora
xenon wrote: > Koleś, zanim zaczniesz pisac na grupe poczytaj jej opis: === A no właśnie, koleś. waldek === [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Panierowanie filetów rybnych2004-04-27 01:09:57 | waldek inne posty tego autora
Małgosia wrote: > Ryba sobie, panierka sobie. Nie wiem co robię źle. === A nie masz większych problemów o 2.30 nad ranem? :-) Kiedyś miałem podobne problemy. Drogą dedukcji oraz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Marynata do płoci na grila2004-04-27 01:24:39 | waldek inne posty tego autora
Marek Powichrowski wrote: >> Leniu: >> likaon > > Przydalaby sie lekcja netykiety. Poniewaz nie jestem w stanie > rozszyfrowac Twojej plci wiec bede sie do Ciebie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sezon na szparagi2004-04-27 22:26:00 | waldek inne posty tego autora
=== Czy Wam *naprawdę* aż tak bardzo smakują szparagi??? Jakoś nie mogę odkryć w tej włóknisto-wodnistej ciapie nic szczególnego. I nie to, że nie umiem ich zrobić - w knajpach ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Panierowanie filetów rybnych2004-05-01 17:12:19 | waldek inne posty tego autora
Wladyslaw Los wrote: > Ja natomiast zastanawiam się, po co ktoś męczy się, żeby panierować > mrożony filet, skoro można kupić gotowe panierowane. === Gdybyś jadł choć raz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kupiłem krzew jałowca...2004-05-01 17:22:04 | waldek inne posty tego autora
=== Byłem dziś w lesie, w celach wycieczkowo-poznawczych. Naoglądałem się krzaków jałowca. Właśnie teraz mają wysyp jagód, więc przy okazji nazbierałem torebekę :-) (co za ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Re: Smażenie 20-tu schaboszczaków2004-05-06 00:31:46 | waldek inne posty tego autora
Dariusz K. Ladziak wrote: >> >> Planta .... > > Jesli jest robiona z oleju palmowego to jest najodporniejszym na > zmiany chemiczne w podwyzszonych temperaturach ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pijany Izydor2004-05-14 08:51:39 | waldek inne posty tego autora
grakkus wrote: >> Mi też się to spodobało :-) >> Mam składniki i mniej więcej pamiętam, jak się robi. Jeśli nikt mnie >> nie uprzedzi, to wieczorem wrzucę ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pijany Izydor2004-05-17 01:48:13 | waldek inne posty tego autora
Basiek wrote: >> Opita masa >> --------- >> 30 dkg orzechów włoskich >> 0,25l wódki >> 0,25l rumu > > Jestes pewnien, ze nie za duzo tego alkoholu na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak dobrze ostrzyc noże ?2004-05-17 02:06:46 | waldek inne posty tego autora
Shrek wrote: >> 3. To samo zrobic z druga strona ostrza jezeli nóz ma byc ostrzony z >> dwóch stron. Praworeczni powinni ostrzyc 70 procent prawej strony i >> 30 procent ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia