Szukana fraza: Autor: dogma <d...@N...wp.pl>
Znaleziono: 153 wiadomości
2006-03-08 12:36:50 | dogma inne posty tego autora
Jerzy Nowak napisał(a): > > Tiaaaa, widziałem masło supermarketowe 62% tłuszczu, to co stanowi resztę? > pozdr. Jerzy substancje masłopodobne??? ;) dogma [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak przygotować jabłka do pierogów2006-03-08 13:50:43 | dogma inne posty tego autora
Marsjasz napisał(a): > jablka z pierogami ??? > hmmm > racuchy to rozumiem ale jablek w zyciu nie probowalem... > interesujace... > Marsjasz jablek nie probowales ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak przygotować jabłka do pierogów2006-03-08 13:52:23 | dogma inne posty tego autora
Jędrek napisał(a): > Jak kroicie jabłka do pierogów, zawsze mam z tym problem, albo za duże > kawałki, że nie mogę zlepić albo za małe kawałki, że ich nie widać. > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jabłecznik , szarlotka2006-03-09 16:05:14 | dogma inne posty tego autora
gorobl napisał(a): > Wiem temat juz był , archiwum i google przeszukałam i przepisów jest całe > multum , a ja jestem antytalencie do pieczenia . > Potrzebuje przepis ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: panga i co dalej?2006-03-10 11:24:49 | dogma inne posty tego autora
pamana napisał(a): > mam filet z pangi i co dalej? jestem w kwsti ryb kompletny laik,nie > umiem ich robic ,po usmazeniu pol zostaje na aptelni,nadal smierdza > mulem i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: panga i co dalej?2006-03-10 11:46:33 | dogma inne posty tego autora
Lilla napisał(a): > > Bez panierki? > > Pozdrawiam > Lilla > bez panierki... ryba sama w sobie jest doskonala i moim zdaniem nie ma sensu psuc jej panierka... choc ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: panga i co dalej?2006-03-10 12:06:38 | dogma inne posty tego autora
Misiek napisał(a): > Wole zdecydowane smaki... Oczywiscie nie mulu a ryby ;) > karp (z dobrego jeziora czy tez hodowli) jest super > Wegorz (zarowno wedzony jak i smazony) > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: panga i co dalej?2006-03-10 12:07:54 | dogma inne posty tego autora
aniared napisał(a): > > No to narobiliście mi apetytu. Zobaczę, czy równie łatwo dostępna w > Toruniu. > we warszawie praktycznie w kazdym sklepie spozywczym ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: panga i co dalej?2006-03-10 12:26:31 | dogma inne posty tego autora
A napisał(a): > > > Znam inny sposob na pange, smakuje wysmienicie. > Smazymy rybke w panierce (moze byc nie tylko panga). Osobno smazymy > pieczarki (wagowo tyle, co ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: panga i co dalej?2006-03-10 12:54:08 | dogma inne posty tego autora
Aicha napisał(a): > Się podepnę. Czy wersję z cytryną/limonką i plasterkowanym czosnkiem > ktoś próbował? Tak smażę inne filety - albo raczej duszę, bo nie > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia