Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: waldemar z domu <w...@t...de>
Znaleziono: 911 wiadomości





Re: Proszę o szybką odpowiedź !!!!!!!!!!!!!!

2002-09-29 11:09:34 | waldemar z domu inne posty tego autora

Aldona wrote: > Witajcie > > Czy 60g mąki, tj. inaczej 4 szklanki ? i czy 85g cukru tj. 3,5 szklanki ? > Błagam o szybką odpowiedź !:-) mało prawdopodobne. Jak nie wiesz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: przepis na chleb bialy , razowy i bylkikaizerki

2002-09-30 18:41:00 | waldemar z domu inne posty tego autora

Qwax wrote: >> na targowisku nie mam baby sprzedającej żurek. Mogę za to kupić > polską >> kiełbasę ;-) >> > O w takim razie bardzo przepraszam! > > I ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: przepis na chleb bialy , razowy i bylkikaizerki

2002-09-30 18:43:41 | waldemar z domu inne posty tego autora

margola&zielarz wrote: >> >>taa, tylko skąd wziąć mąkę-żurek. > > > pogubilam sie, bo dopiero teraz zajrzalam w pojedynczy wyswietlany post z > watku... ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Grupa

2002-09-30 18:47:07 | waldemar z domu inne posty tego autora

Joanna Duszczyńska wrote: >> 3. nastrugać trochę mydła Dove i dać na górę > > W życiu bym nie pomyślała, że mydło Dove będzie tu dobre. > Jest takie bez ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Makarony STOP!

2002-09-30 18:50:48 | waldemar z domu inne posty tego autora

Lukasz Madeksza wrote: > Juz nie moge. > Wczoraj makaron. > Przedwczoraj makaron. > Przedprzedwczorej (no zgadnijcie co?). > Bueee... > Tanie i szybkie to jest ale ile ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pikantne cukinie

2002-09-30 18:55:42 | waldemar z domu inne posty tego autora

Lilla wrote: > napisał: >> A serka Kiri nie znam, co to za rasa? > > To jest smietanko-twarogowy ser topiony skierowany na rynek > w kierunku malych dzieci :) Jego znak ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: szlag mnie trafia ..........

2002-09-30 20:41:16 | waldemar z domu inne posty tego autora

Vefour wrote: > jak mi sie uda to wyjasnie dlaczego .... :(((( gotujesz jajka już dwie godziny i ciągle twarde? Nie przejmuj się, odszlacz się i wyjaśniaj. Waldek [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pierogi z mięsem

2002-10-01 14:35:54 | waldemar z domu inne posty tego autora

>> Witajcie, >> czy może ktoś zna dobry przepis na farsz >> mięsny do pierogów? >> > > Ugotować mięso wołowe. > Cebule z boczkiem przysmażyć ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ?? a ja o canelloni

2002-10-01 19:22:12 | waldemar z domu inne posty tego autora

halszczak wrote: > 1. Rozgrzewamy masełko, tak z pół kostki. kosteczki > 2. Sypiemy na nie mąkę, tak ze 3-4 łyżki. mączkę, łyżeczki > 3. Zasmażamy na biało. > 4 ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Łosoś po skandynawsku

2002-10-01 19:38:47 | waldemar z domu inne posty tego autora

Waldek F. wrote: > Zrobiłem "Gada" jak radziłeś. Cały czas zastanawiam się nad połączeniem > soli z cukrem. Co z tego wyjdzie ??? > Pisałeś o odlaniu płynu z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 20 ... 60 ... 64 . [ 65 ] . 66 ... 80 ... 92