Szukana fraza: Autor: AgataW <a...@g...com.pl>
Znaleziono: 1416 wiadomości
2002-03-09 20:59:30 | AgataW inne posty tego autora
"Szymko" <Algedi@_spam_friko7.onet.pl> wrote: >! platek zelatyny = 1 lyzeczka zelatyny > >Ja przynajmniej z takim przelicznikiem sie spotakelem. a ja 9 listkow ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jaja wielkanocne2002-03-18 20:59:41 | AgataW inne posty tego autora
"Zuza" <k...@i...pl> wrote: >Witam wszystkich amatorow kuchnii:)) >Czy ktos zna naturalne sposoby farbowania jajek (poza lupkami z cebuli >oczywiscie ;) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jaja wielkanocne2002-03-23 13:44:56 | AgataW inne posty tego autora
"ingusia" <i...@i...pl> wrote: > > >> goralka w telewizji gotowala jajka w ciemnej esencji > >> czarne jak smola...ponoc na Slasku maja takie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Kaszanka na sposób holenderski (P)2002-03-23 18:23:32 | AgataW inne posty tego autora
W jednym z wydawnictw "Kuchni" doczytała się takiego oto sposobu podania kaszanki po holendersku Bierzemy 50 dag jablek slodkich i 75 daj jablek kwasnych. Obieramy, drobno ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kokosy ?2002-03-24 09:30:11 | AgataW inne posty tego autora
"soloconte" <s...@w...pl> wrote: >Do marketu Le'clerc przyiezli orzechy kokosowe duże cięzkie ale za to >bardzo tanie po 99gr za sztukę . >Mam pytanie jak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Odp: Kaszanka na sposób holenderski (P)2002-03-24 09:32:46 | AgataW inne posty tego autora
"stsal" <s...@p...onet.pl> wrote: >A ja wczoraj zjadłam ostatni kawałek kaszanki z zamrażarki nieświadoma tego >przepisu :( Chyba będzie kaszanka na bis ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: brokuły2002-03-25 10:26:12 | AgataW inne posty tego autora
"agent_j23" <a...@w...pl> wrote: >Jak długo należy gotować brokuły, aby nie były miękkie. > ..wrzucic na zimna wode i od zagotowania zaledwie 2 - 4 ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zakalec2002-03-26 08:35:14 | AgataW inne posty tego autora
u...@l...localdomain wrote: >Właściwie to sam zakalec. >To musi się jakoś udać :-) >Może trochę teorii ? ...tak podam jako ciekawostke ...a nie jako sensowne ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jakie przyprawy i do czego?2002-03-26 09:37:55 | AgataW inne posty tego autora
"Mapet" <m...@p...onet.pl> wrote: >Nadal mi nikt nie odpowiedzial na pytanie, czy rozmaryn mozna stosowac do >pieczonych ryb. A ja czekam i czekam i czekam i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: forszmak2002-03-27 14:54:53 | AgataW inne posty tego autora
"Janusz Czapski" <j...@p...pl> wrote: >> Co powiesz Janusz na taki forszmak? >No... juz trochę lepiej, choć niezupełnie... >Pozdrawiam :-) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia