Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: JerzyN <0...@m...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: kurczak w smietanie jak?

2004-02-01 16:48:05 | JerzyN inne posty tego autora

Użytkownik "Aga" <A...@w...pl> > Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> > > Jednak w trakcie moich poszukwań trafiłem u ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kminek

2004-02-01 16:54:25 | JerzyN inne posty tego autora

Użytkownik "mikw" <m...@t...pl> > Jeżeli ktoś nie lubi gryźć kminku jak np. ja ,można użyć mielonego. Mielonego kminku używa się do potraw które, nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kminek

2004-02-01 16:59:57 | JerzyN inne posty tego autora

Użytkownik "..::[ nIcRaM ]::.." <m...@W...pl> > Do czego tego czegoś stosować? Jeszcze to czego nie zauważyłem lub przeoczyłem: tłuste mięsa, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: czy obierać pieczarki?

2004-02-01 17:07:59 | JerzyN inne posty tego autora

Użytkownik "Nessie" <n...@b...com> > Wiem, że za chwilę pewnie ktoś mnie zgłosi do kategorii nagłupszego > pytania tygodnia :/ ... ale ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Bassett, bzdety czyli poziom grupy

2004-02-01 17:57:54 | JerzyN inne posty tego autora

Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@o...com> > > Czasami warto, szczególnie jeśli widać szansę na reedukację.[...] > > Pozdrawiam, Jerzy > Nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przyprawy a kuchnie swiata (crosspost psw/prk)

2004-02-01 18:27:52 | JerzyN inne posty tego autora

Użytkownik "arielka" <a...@s...ca> > an propo tataruku do czego sie go uzywa ? > on jest bardzo gorzki .. Przemysł farmaceutyczny - wyciągi i olejek ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Czas przewietrzyc kuchni

2004-02-01 21:33:06 | JerzyN inne posty tego autora

Jak w temacie, bo chyba cos tu znowu śmierdzi. Może otwórzmy okna i niech tę stęchliznę stąd wywieje. Ja tam wietrzyć będę przez dwa tygodnie minimum. ;-) -- Pozdrawiam, Jerzy --- ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Robie galarete z nóżek

2004-02-02 14:28:49 | JerzyN inne posty tego autora

Użytkownik "max" <m...@w...pl> > > > Robie po swojemu i nie powiem jak. Ale może pogadamy jak Wy ją robicie? > > A z jakich nozek robisz ta galarete? > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: dzudzu

2004-02-02 16:21:32 | JerzyN inne posty tego autora

Użytkownik "Babba Y'agga" <serdel@@newmail.ru> > Dostało się kosza od pani B., co? > I teraz żółć się le-jjjjje!! > Dowal jej jeszcze, dowal, poczujesz się ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przyprawy a kuchnie swiata (crosspost psw/prk)

2004-02-02 16:48:03 | JerzyN inne posty tego autora

Użytkownik "BasiaBjk" <b...@q...pl> > Użytkownik Krystyna Chiger napisał: > > Lebioda=komosa? Straszne chwaścisko. Może rzeczywiście ją zjem > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 20 ... 60 ... 66 . [ 67 ] . 68 ... 80 ... 120 ... 200