Szukana fraza: Autor: "Dorota***" <d...@o...pl>
Znaleziono: 413 wiadomości
2003-03-05 21:30:40 | Dorota*** inne posty tego autora
> Na spodzie ułożę biszkopciki firmy SAN > Następnie warstwa ptasiego mleczka z brzoskwinią > Potem znowu biszkopty > Na to brzoskwinia > Galaretka > Duuuuużo bitej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co zrobić żeby nie pryskał???2003-03-05 22:20:34 | Dorota*** inne posty tego autora
a masz suchą patelnię? Wystarczy kropla wody na rozgrzany olej i już masz petardy. Poza tym może temperatura oleju jest trochę za wysoka. U mnie w zasadzie nie pryska poza patelniE ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czy talenta zanikają?2003-03-05 22:24:48 | Dorota*** inne posty tego autora
Ile lat/miesięcy ma Twoja córcia i dlaczego tyle byliście w szpitalach? 2 Czy daleko macie do baru mlecznego/stołówki/taniej restsauracjI? 3. Czy gdzieś poza dom wychodzisz SSAMA lub ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Coś z pomarańczy?2003-03-09 15:48:11 | Dorota*** inne posty tego autora
konfitury lub dżemy dodać do mięsa zrobić sok i wypić dać do Domu Dziecka Dorota [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Mąka tortowa a poznańska2003-03-09 16:46:46 | Dorota*** inne posty tego autora
Witajcie Wiem, że już kiedyś było o typach mąki, ale mam taki problem - mam w przepisie na ciasto mąkę tortową. Nie posiadam takowej w domu, a aktualnie nie dam rady wyjść do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kuchnia wietnamska2003-03-13 19:34:06 | Dorota*** inne posty tego autora
> Czy ktos zna jakiś ciekawy przepis kuchni wietnamskiej > > Były niedawno w "Gazecie Wyborczej" ;-) Bierzesz jednego kota ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pieczone główki jagnięce2003-03-13 19:38:50 | Dorota*** inne posty tego autora
> Nic mnie na tym swiecie juz chyba nie zdziwi. Mnie by kilka rzeczy potrafiło zadziwić....np. gdyby w budżetówce zarobki doszły do średniej krajowej .....:-)...gdyby każdy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Slodkie perelki - podsumowanie2003-03-14 13:16:52 | Dorota*** inne posty tego autora
Z góry dziękuję , mam tylko taką wielką prośbę, by przepisy podawać w wersji dla opornych. Ja zawsze czytając przepisy na ciasta mam następujące dylematy: czy już przerwać ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Slodkie perelki - podsumowanie2003-03-14 13:33:14 | Dorota*** inne posty tego autora
Przepraszam, że tak znowu ja, ale jeszcze sobie przypomniałam, że przydałoby się też podawać, na jaki rozmiar blachy (przynajmniej mniej więcej) jest to ciasto. Kiedyś ciasto ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co z kaczych biustow?2003-03-14 22:06:43 | Dorota*** inne posty tego autora
> obsypac majerankiem i tymiankiem z przewaga drugiego albo calkiem bez > pierwszego > oblozyc jablkami w cwiartkach > podlac woda > dusic i uzupelniac wode > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia