Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Aretkka" <a...@p...onet.pl>
Znaleziono: 621 wiadomości





Re: Co dobrego przywiezc z Litwy?

2006-04-25 09:50:49 | Aretkka inne posty tego autora

> Witajcie, > > co pysznego mozna przywiezc z Litwy? TZ wyjezdza i zastanawiam sie, co > tu mu kazac kupic;)) > > pozdrawiam > Monika > -- > To zalezy od ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zdrowe odzywianie

2006-05-24 16:41:48 | Aretkka inne posty tego autora

> Porzebuje referat o zdrowym odzywianiu, tnz. co jesc, ile, kiedy i > inne. > Oj , to chyba żle trafiłeś. Musisz "wziąc" pod uwagę piramidę zdrowia proponowana ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pierś kurczaka poraz setny, ale proszę o pomoc

2006-05-24 16:46:41 | Aretkka inne posty tego autora

> A ja mam, trochę inne pytanie: jakich ziół użyć do przyprawienia piersi > kurczaka (na parze), w sytuacji gdy nie mogę korzystać z soli, pieprzu, > sosów itp. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kotlety mielone rybne!

2006-06-10 11:34:07 | Aretkka inne posty tego autora

> Przez czyste lenistwo zrobiłem coś pysznego! > 1 kg tołpygi > 1 kg włoszczyzny (dużo marchewki) > 1 pęczek natki pietruszki > 2 jajka > 1 duża cytryna > olej z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kotlety mielone rybne!

2006-06-17 19:55:24 | Aretkka inne posty tego autora

> > Spróbuj ze słoninką i bez, no i koniecznie opisz... > Sławek SWP - Przy odpowiedzi na priv usuń 2 nadwyżki Zrobiłam w środę wieczorem, bez słoniny, bo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Pasteryzacja zakupionej kiełbasy

2006-06-21 12:13:13 | Aretkka inne posty tego autora

Czy ktoś ma doświadczenie, dotyczące pasteryzacji w słoikach, kiełbasy krakowskiej suchej czy kabanosów? Chcę przekazać paczkę żywnościową za morze, stąd moje wątpliwości ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pasteryzacja zakupionej kiełbasy

2006-06-21 13:07:03 | Aretkka inne posty tego autora

> > > Zalać smalcem - fantastyczny do chleba grochówki itp i w słojach > pasteryzować. > > Aaa! Ale osłonki nalezy zedrzeć, co? Martwię się, bo "nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pasteryzacja zakupionej kiełbasy

2006-06-21 16:39:20 | Aretkka inne posty tego autora

> nic nie obdzierasz...zalewasz roztopionym smalcem i po sprawie..dobry do > tego jest kamienny garnek bo wtedy sporo kiełbasy sie miesci..;)) > > Marek > > Jak ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pasteryzacja zakupionej kiełbasy

2006-06-21 16:48:23 | Aretkka inne posty tego autora

> Najtrwalsze przetwory są w słojach Wecka, są to zebrane doświadczenia > żeglarzy - potrafią w normalnych temperaturach przepłynąć Równik. > A my robimy różne ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pasteryzacja zakupionej kiełbasy

2006-06-21 16:53:26 | Aretkka inne posty tego autora

> Do USA to chyba nie wolno żadnej żywności wwozić ? > Ale do USA to nie jest za morze , to ciut większa woda:-)) Ja przerzucam na północną część Bałtyku, jak prom ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 50 ... 57 . [ 58 ] . 59 ... 63