Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Hanna Burdon" <h...@n...com>
Znaleziono: 471 wiadomości





Re: Kasztanki

2004-02-25 20:59:26 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> paczka płatków błyskawicznych Tzn. ile? Hania [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ubogie menu swiadczy o dobrej restauracji?

2004-02-25 21:53:30 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> to ciekawe jak w/g ciebie wziac ziarna kukurydzy, albo w zimie szereg warzyw > i owocow?:) Stąd właśnie skromne (ilościowo, nie jakościowo) menu. Z tego, co oglądam czasem w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: mam patent to się podziel

2004-02-26 13:07:14 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> Nie pojawi się. Poza tym IMO nie potrzeba 15-u minut. Po prostu mają być > zimne/chłodne i to wszystko. A ja myślę, że ważny jest tu element szoku. Jajka trzeba natychmiast ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: mam patent to się podziel

2004-02-26 13:21:24 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> Czy dluzsze moczenie w wodzie pomoze, sprobuje sprawdzic doswiadczalnie. Wg > mnie trzeba na poczatku zmienic wode ze 2 razy, bo od goracych jaj szybko > sie nagrzewa. Moja ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: mam patent to się podziel

2004-02-26 13:22:54 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> Kiedyś czytałam, że ta otoczka pojawia się gdy jaja na twardo są zbyt długo > gotowane (dłużej niż 5') Ale po 5 minutach to one nie będą na twardo, tylko na półmiękko? ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: malibu zrobilam

2004-02-26 21:28:33 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> Do słoika wlałam ok 100 mililitrów mailibu, prawdziwego, 1\4 szklanki > skondensowanego, niesłodzonego mleka z kartonika, wrzuciłam 3 kostki lodu, > zakręciłam słoik i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: odnośnie pizzy

2004-02-26 23:58:59 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> Witam. Jutro będe pierwszy raz robił pizze i mam dość banalne pytanie :) - > czy składniki takie jak pieczarki czy cebula należy zesmażyć zanim pójdą do > piekarnika ?? ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: odnośnie pizzy

2004-02-27 00:06:26 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> Ja tez nie podsmażam. A cebulka to mi się gorzka robi tylko czasami - > może zależy od gatunku. Możliwe. A ja uwielbiam cebulę na pizzy... Hania [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Bzdura w sumie - filet z piersi kurczaka

2004-02-27 00:21:31 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> > ...w głębokim tłuszczu. Panierka- jajko, mąka, bułka. > > No tak, Makłowicz ze mnie żaden. W głębokim. Zapamiętam. Dzięki. A że w gorącym zapamiętałeś? :-) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Bzdura w sumie - filet z piersi kurczaka

2004-02-27 00:27:12 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> >>>...w głębokim tłuszczu. Panierka- jajko, mąka, bułka. > > No i ta panierka w takiej kolejności: mąka, jajo, bułka. Pamiętaj! :-) > Ja pomijam etap ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 20 ... 27 . [ 28 ] . 29 ... 40 ... 48