Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: tomasoburkaso <t...@g...pl>
Znaleziono: 54 wiadomości





Re: dylemat wędliniarski

2005-04-18 10:31:40 | tomasoburkaso inne posty tego autora

> No i wreszcie jakiś rozsądny głos: kierować się nosem i zdrowym rozsądkiem. > Ojciec mój był kucharzem i garmażerem. Gdybym się żywił tym, czego NIE > dotyczyły jego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

chińskie jaja - z czym?

2005-04-21 12:29:04 | tomasoburkaso inne posty tego autora

No właśnie zrobiłem. Oczywiście nie stuletnie. Przepis z postu ;) Gośki 2005-04-11 07:28, ładnie wyglądają smakują delikatnie. Tradycyjny majonez zabije smak onych jaj chińskich ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ot dżdżownica

2005-04-21 13:09:57 | tomasoburkaso inne posty tego autora

> A mnie się te żarty podobają... > Przynajmniej można się pośmiać, wertując stertę poważnych postingów > Dzień bez wazelinki dzniem straconym ;) ? Tomaso [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sprawdzone dobre wino

2005-04-25 13:17:34 | tomasoburkaso inne posty tego autora

> proponuję założenie wątku z nazwami win i ich rodzajem i ceną, które > sprawdziliście i uznajecie za wyśmienite. > Będę pierwsza: > > półwytrawne czerwone ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Boczek

2005-04-25 13:31:46 | tomasoburkaso inne posty tego autora

Użytkownik domin napisał: > Witam > Potrzebuje rad i przepisów jak upiec boczek. Kupiłam wczoraj kilo boczku i > naszła mnie ochota na upieczeniee go.Myślałam o prodiżu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co na niedzielnego kaca ;)

2005-05-06 12:53:17 | tomasoburkaso inne posty tego autora

Użytkownik Kostka_Sojowa napisał: > Witam, > w sobotę zapowiada się niezłe bumelowanie ;)- spotkanie kolegów ze studiów > po latach, mniej więcej mam menu zaplanowane, ale ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sucha pieczeń

2005-05-14 11:04:55 | tomasoburkaso inne posty tego autora

Użytkownik medea napisał: > Powiedzcie mi, jak się robi soczystą pieczeń wieprzową z szynki? Dla > mnie to się plasuje gdzieś w okolicach szczytu kulinarnej sztuki. Nie > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: piekarnik i zegar??

2005-05-14 11:09:00 | tomasoburkaso inne posty tego autora

> stoję właśnie przed wyborem zestawu AGD do kuchni i mam pewien dylemat. > mam ofertę na piekarnik z płytą ze sterowaniem elektronicznym (wyłączenie > czasowe) oraz jego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

co z białka

2005-06-01 18:48:33 | tomasoburkaso inne posty tego autora

oprócz bezów. Co można zrobic wytrawnego do czego potrzebne jest białko i niewiele więcej? Taka zagwozdka. Białka to prawie zawsze zostają. Żółtka na kogel to chyba tylko raz mi ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co z białka

2005-06-02 19:00:13 | tomasoburkaso inne posty tego autora

Użytkownik Krysia Thompson napisał: >>>Taka zagwozdka. Białka to prawie zawsze zostają. Żółtka na kogel to >>>chyba tylko raz mi się udało odzyskac ;) >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . [ 2 ] . 3 ... 6