Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: bbjk <a...@b...cc>
Znaleziono: 600 wiadomości





Re: Bekonowe taco

2015-01-04 09:48:12 | bbjk inne posty tego autora

W dniu 2015-01-03 o 20:53, Stefan pisze: > https://www.youtube.com/watch?v=tNxKpYntRZI Ciekawe, jeśli ktoś lubi bekon i zadziwić znajomych :) -- B. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zawartość kofeiny w kawie

2015-01-04 09:58:25 | bbjk inne posty tego autora

W dniu 2015-01-03 o 20:40, FEniks pisze: > Pytanie - czy sposób parzenia kawy wpływa na zawartość kofeiny? Im > dłużej parzona, tym więcej kofeiny się wydziela? Czy może to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zawartość kofeiny w kawie

2015-01-04 14:49:23 | bbjk inne posty tego autora

W dniu 2015-01-04 o 14:21, Jarosław Sokołowski pisze: > > To chyba nie powinno być łączone bezpośrednio z kierunkiem wschodnim. Oczywiście, że południe też, ale ogólnie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zawartość kofeiny w kawie

2015-01-05 08:16:31 | bbjk inne posty tego autora

W dniu 2015-01-04 o 21:47, FEniks pisze: > Ale sposób jest ściśle powiązany z czasem. Espresso parzy się przez ok. > 20-30 sekund, a tygielek, przelewowy czy zalewajka zajmują ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zawartość kofeiny w kawie

2015-01-05 08:54:39 | bbjk inne posty tego autora

W dniu 2015-01-04 o 17:06, Jarosław Sokołowski pisze: > Jeśli jest to frappé, to nie tylko popatrzeć, ale i wypić można. Niech > i nawet lody waniliowe tam będą, nie tylko ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zawartość kofeiny w kawie

2015-01-06 18:36:43 | bbjk inne posty tego autora

W dniu 2015-01-05 o 20:18, Jarosław Sokołowski pisze: > A dodatek kawy do czegoś, w tym i do tłustości? Weźmy taką kawę > w torcie, w kremach i masach do niego, czy do innych ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zawartość kofeiny w kawie

2015-01-07 07:54:42 | bbjk inne posty tego autora

W dniu 2015-01-06 o 21:02, Jarosław Sokołowski pisze: > Przyjmijmy więc, że tłuszcz z cukrem wzbudza, nie kawa. Tak to rozumiem. Lody są wyjątkiem, który potwierdza regułę ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jarmuż

2015-01-08 11:21:21 | bbjk inne posty tego autora

W dniu 2015-01-08 o 10:56, Jarosław Sokołowski pisze: > Różnie to rozumiano, ale może braki na straganie (albo wysokie ceny) > biorą się z obawy, że gdyby lud się w końcu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pyszności z... mikrofalówki :-)

2015-01-10 12:08:00 | bbjk inne posty tego autora

W dniu 2015-01-10 o 12:04, Qrczak pisze: > Internety nie zastąpią. Niczego. -- B. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jaki czajnik elektryczny

2015-01-17 08:49:08 | bbjk inne posty tego autora

W dniu 2015-01-17 o 03:09, Jarosław Sokołowski pisze: > Nie trafia do mnie ten sposób myślenia, że jak dom stary (ho ho, sto lat, > zabytek zerowj klasy), to wszystko w nim ma ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 20 ... 33 . [ 34 ] . 35 ... 40 ... 60