Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: m <...@...ch>
Znaleziono: 1371 wiadomości





Re: Wegetarianski problem

2000-01-17 14:10:16 | Aneta Baran inne posty tego autora

Ewa Pawelec <e...@g...uci.agh.edu.pl> wrote: > Ups :) Zazwyczaj to ja quiche konsumuję a nie robię (kupioną), więc mi > się, jak widzę, popiórkało. Nic nie szkodzi ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: niskokalorycznie nie na surowo?

2000-01-17 14:14:32 | Aneta Baran inne posty tego autora

Katarzyna Kulpa <k...@k...net> wrote: > czy jest jakis sposob na obnizenie kalorycznosci jedzonka bez przelaczania > sie na swieze owoce i salatki? Jest. Generalnie są ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wegetarianski problem

2000-01-17 14:28:46 | Aneta Baran inne posty tego autora

Aneta Reluga <a...@a...w.sygnaturce.pl> wrote: > Myślę, że z parówką to może nawet lepiej smakować, ale nie sprawdzałam. A ja kiedyś robiłam szaszłyczki z parówek i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wegetarianski problem

2000-01-17 15:34:55 | Aneta Baran inne posty tego autora

Aneta Reluga <a...@a...w.sygnaturce.pl> wrote: > A wiesz, że to może byc dobre? Nie może, tylko jest :-) Tylko parówki muszą być jadalne. > Ja bym spróbowała ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: niskokalorycznie nie na surowo?

2000-01-18 08:47:51 | Aneta Baran inne posty tego autora

Katarzyna Kulpa <k...@k...net> wrote: > ale ta przystawka jest s u r o w a ! czyli zimna! brrr! Nic nie szkodzi, z lodówki jej nie musisz wyciągać ;-) > indyjskie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Temperatura pieczenia Pizzy

2000-01-20 09:40:27 | Aneta Baran inne posty tego autora

Szymko <S...@p...fm> wrote: > Kolega dostal ostatnio prace w pizzerni i powiedzial mi, ze pieka > pizze w temp. 340 C. Powinno być nawet więcej. Znajomy Włoch, który ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przeliczniki g na lyzki ....czy lyzek na gramy.....

2000-01-24 10:28:16 | Aneta Baran inne posty tego autora

Przemyslaw Koziarski <p...@k...net.pl> wrote: > Sprowadzac DHL`em z Polski :)))) A serio to zdaje sie, ze Anetek Ci pomoze > (jak sie odezwie) bo ona tez mieszka w takim ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przeliczniki g na lyzki ....czy lyzek na gramy.....

2000-01-24 10:30:50 | Aneta Baran inne posty tego autora

Ewa Pawelec <e...@g...uci.agh.edu.pl> wrote: > Po pierwsze, Anetek serek znalazła gdzieś na wsi. Niestety, do sernika wiedeńskiego się nie nadaje - chudy niemożliwie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przeliczniki g na lyzki ....czy lyzek na gramy.....

2000-01-24 16:00:38 | Aneta Baran inne posty tego autora

Ewa Anna Pawlik-Bowman <e...@s...com> wrote: > Prosze jasniej , zakwasic smietana ale JAKIE MLEKO ? > Co to jest "buttermilk" .Zywy przeklad jakos nie oddaje ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Cienkie blaty do pizzy

2000-01-27 14:16:51 | Aneta Baran inne posty tego autora

Antoni Goldstein <a...@z...mimuw.edu.pl> wrote: > Hmmm... Ale to nie będzie chrupkie w ten sposób, jakiego bym od pizzy > oczekiwał... No to zagnieć mąkę z wodą ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . [ 2 ] . 3 ... 10 ... 50 ... 138