Szukana fraza: Autor: "eM eL" <b...@N...gazeta.pl>
Znaleziono: 53 wiadomości
2004-07-13 21:44:49 | eM eL inne posty tego autora
Iwona_s <i...@T...pl> napisał(a): > Ja wyłącznie robię na parze, ale wrzucam niezależnie od stanu wody. > Wytłumacz mi ten "margines";) > To troche ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Na co zrwrócic uwage2004-07-14 14:23:52 | eM eL inne posty tego autora
Ewa (siostra Ani) N. <n...@y...com> napisał(a): > Przypuszczam ze nawet w Stanach mozna dostac zmielona kawe... moze > nawet w kilku rodzajach ? :) Mozna, tylko to nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zamarynowałem imbir. Kiedy można go otworzyć?2004-07-26 17:03:58 | eM eL inne posty tego autora
wiku <s...@r...pl> napisał(a): >> czy do sushi mozna dodawac ryby slodkowodne (zwlascza chodzi mi o te > wystepujace w polce), w zadnej knajpce sie nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gofry2004-08-15 17:34:41 | eM eL inne posty tego autora
Martita <a...@w...pl> napisał(a): > Witam. > mam pytanie. > zawsze jak pieke gofry to wychodzą troche wilgotne. Co zrobić żeby były > bardziej suche i czego to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jaka jest róznica między lodówkami białymi a srebrnymi?2004-08-18 21:18:29 | eM eL inne posty tego autora
::: Solana ::: <s...@h...com> napisał(a): > A wracajac do tematu, kiedys widzialam w sklepie lodowke, ktora w drzwiach > miala zainstalowane urzadzenie do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: prawdziwy chleb2004-08-24 19:38:16 | eM eL inne posty tego autora
Morrigan <b...@o...pl> napisał(a): > > http://www.kuchnia.com.pl/DiD/chleb.html#wiej ski > Z niecierpliwoscia oczekuje Twojego przepisu na golonke... Ciekawy jestem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re:2004-08-30 00:35:27 | eM eL inne posty tego autora
Alko <w...@s...na-ryj.org> napisał(a): > w Bulgarii tekila kosztuje 12 PLN za 0,7 coprawda miejscowa ale całkiem > całkiem spokojnie klasy Sauzy "tekila" to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: cos dla fanow bazyli2004-08-31 13:33:11 | eM eL inne posty tego autora
ktosia <k...@o...pl> napisał(a): > Znalazlam przepis na przechowanie bazylii. .. > zrodlo: Frank Stein Pikantne przetwory > > 2 peczki bazylii > 6- 8 zabkow ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pesto2004-09-06 19:46:31 | eM eL inne posty tego autora
Wladyslaw Los <w...@o...pl> napisał(a): > > dla mnie duzo lepsze jest pesto z orzechami włoskimi. > > Może i lepsze, ale czy to pesto? Hmmm...To to akurat znam z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pesto2004-09-06 20:38:21 | eM eL inne posty tego autora
Wladyslaw Los <w...@o...pl> napisał(a): > Wiesz, moliwe, ale im, jakby to powiedzieç, wi´cej wolno w tej sprawie. > Co by jednak powiedzieli na ten polski przepis ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia