Szukana fraza: Autor: wiku <s...@r...pl>
Znaleziono: 714 wiadomości
2004-04-29 09:27:12 | wiku inne posty tego autora
waldek wrote: > I co? I guzik. nie wiem co powiedziec ja rowniez wczoraj kupilem szparagi i zrobilem je pod beszamelem wyszly swietnie, choc nic szczegolnego z nimi nie robilem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: chrzciny na 12 osob2004-05-04 10:41:39 | wiku inne posty tego autora
Jowita Sadowska wrote: > Witam!! > Potrzebuje jakiegos ciekawego i prostego menu na chrzciny mojego dzidziusia > ( odbeda sie w lipcu). ja swojego syna ochrzcilem w niedziele ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sezon na szparagi2004-05-04 10:48:02 | wiku inne posty tego autora
Wladyslaw Los wrote: >>audycji o wstapieniu do ue informowano, ze zatrudniani sa przy >>zbiorach polacy) a przeciez niemcy leza w tej samej strefie >>klimatycznej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: szparagi2004-05-04 13:27:05 | wiku inne posty tego autora
mściciel wrote: > Kupilem wlasnie po drodze przez woielkopolskę trochę szparagów (4 wiązki za > 20 zł razem to chyba nie źle). a dasz rade tyle dzis przerobic, po pozniej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Cos z kabanosow na cieplo?2004-05-05 12:07:31 | wiku inne posty tego autora
Anna Ladorucka wrote: > Probowaliscie kiedys przyrzadzic jakies danie na cieplo z kabanosow? bardzo lubie jajecznice na kabanosach wiku [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jogurt domowy2004-05-06 09:41:39 | wiku inne posty tego autora
Tomek Zalas wrote: > Witam, > > chciałem poruszyć temat jogurtu robionego domowym sposobem. > Ja sam robię taki jogurt od kilku lat i jadam prawie co dzień. zdradz w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Golonka pieczona - co do niej2004-05-06 09:52:48 | wiku inne posty tego autora
Margola Sularczyk wrote: > Dlaczego ;) ogórek kiszony też się czuje dobrze w takim towarzystwie :) > dla mnie jednak nieodzownym dodatkiem jest kapusta kiszona duszona z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jogurt domowy2004-05-06 10:39:09 | wiku inne posty tego autora
Tomek Zalas wrote: > Następnie zawijam w pościel (by trzymało ciepło) i odstawiam na 4-10 > godz. tak sie zastanawiam - a gdyby po prostu zamiast do sloika wlac to do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Niby nic... naleniki, ale jaka pycha!2004-05-06 10:57:10 | wiku inne posty tego autora
Marchewka wrote: > Użytkownik "PatryCCCja" > >>taka vege jak we wrocku to ja bym chciala miec w w-wie :) > > > W Łodzi też jest super Vega! :-) Zupy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jogurt domowy2004-05-06 12:48:37 | wiku inne posty tego autora
xenon wrote: >>taka temperatura ma sie do jogurtu? To jest kiepski zart- jak na moj gust. > > To jest tu: > > http://wiem.onet.pl/wiem/00c74b.html a zauwazylas/es ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia