Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Hanna Burdon" <h...@n...com>
Znaleziono: 471 wiadomości





Re: Co do pracy? Pomóżcie!!!

2004-03-02 17:09:45 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> Wszystkim serdecznie za odpowiedzi dziękuję. Bardzo mi pomogliście :) > Jak ktoś jeszcze ma pomysły, to oczywiście piszcie. Pozdrawiam Kanapka z kotletem jest bardzo dobra i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co do pracy? Pomóżcie!!!

2004-03-02 19:36:30 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> Lukasz, nie denerwuj sie, przeciez to dzudzu, no a dzudzu jest > niesplonkowalny ;-) Chyba aż taki niesplonkowalny nie jest, skoro czasem mam wrażenie, że gada sam ze sobą. :-) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kulki miesne typ szwedzki

2004-03-02 20:31:21 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> W oryginalnej szwedzkiej recepcie przepisie :-) > nie wystepuje bulka tarta i dlatego > smakuja one tak jak smakuja i tym sie roznia od mielonych. Podany przepis pochodzi podobno ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kilka sposobów na zagęszczanie sosów...

2004-03-03 11:36:08 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> Generalnie musisz tez pamietac o tym, ze zageszczanie sosow (tudziez innych > potraw) polega glownie na odparowywaniu z nich wody - czyli zageszczasz sos > nieduza iloscia ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kilka sposobów na zagęszczanie sosów...

2004-03-03 15:32:19 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> Nie trzeba, ale mozna ;-) Owszem niektore sosy sa "same z siebie" na tyle > geste, ze mozna odparowac wode i po krzyku. Inne nie... Znaczy sugerujesz, że jak wody jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kilka sposobów na zagęszczanie sosów...

2004-03-03 17:31:05 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> i zmniejszyc jego ilosc do malej zyzeczki? NIGDY!!!!!! No to zacznij od bardzo dużego gara tego rzadkiego... :-))) Hania [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zupa pieczarkowa - jak zrobic, by była gesta?

2004-03-03 17:34:52 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> Moje zapytanie brzmi: co zrobić z zupš pieczarkowš, by miała konsystencję > gęstej œmietany? A musi być szczegółowy? Bo bardzo nie chce mi się szukać przepisu... Trzeba ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zupa pieczarkowa - jak zrobic, by była gesta?

2004-03-03 22:21:05 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> Rozumiem z tego więc, ze smietany nie dodajesz wtedy w ogóle? Nie dodaję. Robiłam kiedyś zupę pieczarkową z innego przepisu, ze śmietaną, ale zdecydowanie wolę tę wersję ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kuchnia ciężarnej

2004-03-04 13:41:02 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> Jedna z naszych znajomych spodziewa się dziecka, więc zastanawiamy się co > takiego zrobić, żeby nie powodowało sensacji trawiennych (a więc nic > przyprawianego, nic ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kuchnia ciężarnej

2004-03-04 13:42:43 | Hanna Burdon inne posty tego autora

> Ciężarna może jeść to wszystko co jadała przed ciążą i nie powodowało > żadnych sensacji No, to akurat nie jest prawda, niestety, pewne rzeczy w ciąży są niewskazane - ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 20 ... 30 . [ 31 ] . 32 ... 40 ... 48