Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Lenka" <o...@i...pl>
Znaleziono: 29 wiadomości





Re: ciasto z marchwi?

2006-04-27 10:29:20 | Lenka inne posty tego autora

>Witam, > >Jestem szczesliwa posiadaczka sokowirówki i robie sobie soki na >bazie glównie marchwi. Zostaja takie suche wiórki, które sa za >suche, zeby z nich zrobic ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ryba w sosie

2006-04-27 10:43:10 | Lenka inne posty tego autora

>> Może "Mimoza z łososia i soli"? > >Poezja:) >Wlasnie o cos takiego mi chodzi... > >Ten warkocz to interesujaca sprawa. >Powiedz mi jeszcze- nie chce ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Halibut zapiekany na ruszcie

2006-04-27 10:47:15 | Lenka inne posty tego autora

> >Tzn mnie nie chodzi o bezę, żeby ona konkretnie była, jedynie zastanawiams >ię, co wyjdzie z tych baiłek bez sera. Bo mi się standardowa ryba z >piekarnika znudziła i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pizzowe bułeczki nadziewane

2006-04-27 17:11:48 | Lenka inne posty tego autora

>Spróbuj tego przepisu - proporcje są rewelacyjnie dobrane. Żadnego >dosypywania mąki - chyba, ze pod bułeczki;-) > >Pozdrawiam, >Akulka Może faktycznie nieprecyzyjnie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Halibut zapiekany na ruszcie

2006-04-27 17:17:49 | Lenka inne posty tego autora

>I po co mi o pleśniaku przypomniałaś, już sprawdzam zapasy po orzechach i >powidła śliwkowe... > >Pozdrawiam, >Akulka Bo ostatnio miałam skubańca - więc pierwsze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: proszę o pomoc -komunia

2006-04-28 07:23:34 | Lenka inne posty tego autora

>Danie ze schabu: (...) >10 dag śliwek suszonych bez pestek >łyżka koncentratu pomidorowego (...) Robię podobnie, tylko zamiast śliwek i koncentaru daję startą skórkę z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pizzowe bułeczki nadziewane

2006-05-02 09:18:20 | Lenka inne posty tego autora

>> >> Margarynę i wodę podgrzać do rozpuszczenia tłuszczu. >Nie bardzo rozumiem. Margaryne i wodę - jak? Razem? >Wybaczcie ciemnotę, ale potrzebuję objaśnienia ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: (jakie) techniki zagęszczania sosów

2006-06-09 07:33:22 | Lenka inne posty tego autora

>.. jakimi technikami zagęszczania sosów możecie się podzielić? na mąkę >to trochę lipa... >/dotyczy wszystkich (typów) sosów, głównie gorących, bądź ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pizzowe bułeczki nadziewane

2006-04-27 10:22:09 | Lenka inne posty tego autora

>Akulka napisał(a) 26/04/2006 20:12: > >> Użytkownik "notujaca" <n...@g...pl> napisał w wiadomości >> news:C0753DC3.4800%notujaca@gazeta. pl ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . 2 . [ 3 ]