Szukana fraza: Autor: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2004-05-23 14:43:27 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Le dimanche 23 mai 2004 ŕ 16:30:46, Evunia a écrit : >> Szparagi gotuje sie od 8u minut (cienkie) do 12u minut (grube). Juz >> najczescien powyzej kwadransa gotowania masz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: usmażyć hamburgera2004-05-24 08:22:17 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Le lundi 24 mai 2004 ŕ 07:54:54, Wladyslaw Los a écrit : >> Nie daje sie jajka, ani soli (wolowine zawsze soli sie *po* >> obsmazeniu), ani w ogole niczego... >> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: udziec z indyka - chęć podzielenia si2004-05-24 09:53:44 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Beata wrote: >>jezeli odgadniesz co to "smietana jogurtowa"... >> > > ?mietana sprzedawana w wielu sklepach, żadna filozofia To podaj mi adres takiego sklepu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co to za potrawa?2004-05-24 19:34:24 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Le lundi 24 mai 2004 ŕ 21:00:52, Paweł Pollak a écrit : > Z kruchego ciasta z nadzieniem najczęściej z owoców, mięsa, warzyw. Czy ta > potrawa ma jakąś polską nazwę? Za ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Odp: salatki makaronowe:(2004-05-24 19:43:00 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Le lundi 24 mai 2004 ? 20:26:59, Agata Mryczko a écrit : > wlasnie ja lubie makaron w salatkach, z tego co jadlam rozne to bylo w > porzadku, jakos mi nie wychodza. Widac powinnam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gdzie we Wrocławiu świeże króliki?2004-05-24 21:11:57 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Le lundi 24 mai 2004 ŕ 22:06:49, Medea a écrit : > No nie, świeży to nie to samo, co żywy ;-). > Czytałam, że dziecku nie powinno się przygotowywać potraw z mrożonego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Znalazłem kiełbasę!2004-05-25 21:30:24 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Le mardi 25 mai 2004 ŕ 22:59:53, Paweł Niezbecki a écrit : > (Z konkurentów, PiP przypomina mi najbardziej BOMI (jeśli chodzi o > asortyment)). Jasne... ps. pip mi tez bomi ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co to za potrawa?2004-05-25 21:35:02 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Le mardi 25 mai 2004 ŕ 19:31:31, Dora a écrit : > Jeżeli brzegi ciasta są nie podniesione lecz > płaskie, Francuz nazwie taką potrawę pizza... nawet jeżeli nie ma w nim > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: CZY KTOS PRÓBOWAŁ pIJANEGO iZYDORA ??2004-05-26 07:09:11 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Le mercredi 26 mai 2004 ŕ 07:49:15, Wladyslaw Los a écrit : > In <c8v7p2$nng$1@inews.gazeta.pl> waldek wrote: >> Czy ktoś z czytaczy zna się na rumach i może się ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: glutaminian sodu2004-05-26 19:57:12 | Ewa (siostra Ani) N. inne posty tego autora
Le mercredi 26 mai 2004 ŕ 19:23:40, Aretkka a écrit : >> E620 czy E621 antyutleniacze (nylony) używane w tym samym celu! > Czy ubieracie "krempliny" ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia