Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: BasiaBjk <b...@q...pl>
Znaleziono: 718 wiadomości





Re: Jak zrobić niezbyt słodki lukier - jak w kupnych piernikach?

2004-12-14 13:25:37 | BasiaBjk inne posty tego autora

Użytkownik Sowa napisał: > Ile tej mąki dać - 50 %? Hm... nie próbowałam, tylko wiem o tym sposobie; sądzę, że mniej. Lubię dużą ilość lukru w lukrze :) -- pa ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Rodzaje smietan

2004-12-15 09:04:44 | BasiaBjk inne posty tego autora

Użytkownik Gusiek napisał: > Jest i łowicka, i łaciata, i kościan... - wszystkie chyba firmy mleczne > robią śmietankę w kartonikach :) A najlepsza jest _śmietanka_ z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Rodzaje smietan

2004-12-15 09:18:43 | BasiaBjk inne posty tego autora

Użytkownik mojra napisał: >> A najlepsza jest _śmietanka_ z Radzynia Podlaskiego, pakowana w >> woreczki foliowe. > > Tak jest :) Czyzby krajanka? Yyy, ja ja kupuję ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Mrożenie naleśników?

2004-12-16 08:49:31 | BasiaBjk inne posty tego autora

Użytkownik allesek napisał: > Tzn. po zrobieniu i nadzianiu odrazu do zamrazarki czy trzeba je troche > podgotowac czy jak ... ?? Obgotowuję do wypłynięcia, potem układam na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Po ile karp w waszym mieście?

2004-12-16 21:44:22 | BasiaBjk inne posty tego autora

Użytkownik Wojti napisał: > Jak w temacie ciekawy jestem jakie są rozbieżności cenowe. U mnie w > Wałbrzychu 7,95kg w Tesco 11 czy 12 zł w gospodarstwie rybnym, ze stawów ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ryba

2004-12-17 11:15:12 | BasiaBjk inne posty tego autora

Użytkownik Jerzy Kozłowski napisał: > Mam pytanko czy ryby przed "obrobka cieplna" moczy sie w zalewie tak jak > miesko? A "mięsko" się moczy? -- pa ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: bigosik

2004-12-20 06:47:58 | BasiaBjk inne posty tego autora

Użytkownik Slaey napisał: > Więc macie może sprawdzony, pyszny przepis na > przyżądzenie bigosiku...? Znam sposób na przyrządzenie dobrego bigosu. Jeśli to też Cię ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: bigosik

2004-12-20 08:27:20 | BasiaBjk inne posty tego autora

Użytkownik Slaey napisał: > No pewnie , że tak!! 1,5 kg kapusty kiszonej, 1 kg kapusty slodkiej, 0,7 kg chudej wołowiny, 0,7 kg tlustej wieprzowiny, 0,5 kg boczku wędzonego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jakie wino na grzańca?

2004-12-20 11:05:11 | BasiaBjk inne posty tego autora

Użytkownik misiczka napisał: > Czy możecie mi podać konkretny gatunek wina, który nada się na wino grzane? > I może macie jakieś sprawdzone przepisy na świątecznego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jakie wino na grzańca?

2004-12-20 19:27:51 | BasiaBjk inne posty tego autora

Użytkownik JerzyN napisał: > > Pozostałbym tylko przy wiśniówce, nawet Bacardi [który bardzo lubie] > jakos mi tu nie pasuje. Przecież nie ma imperatywu kategorycznego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 . [ 11 ] . 12 ... 20 ... 60 ... 72