Szukana fraza: Autor: Waldemar Krzok <5...@t...de>
Znaleziono: 164 wiadomości
2001-09-02 13:23:58 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> > Bylo juz o herbacie, bylo o kawie, to moze teraz porozmawiamy o kakao. Zna > ktos jakies przepisy na pyszne kakao. > Pozdr. może koktajl Lumumba? Kakao z mlekiem na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Parapetówa2001-09-02 13:43:40 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> >> PS * w tym temacie musisz by? bardzo ostro?ny, gdy? Pan Th. jest > >> niezmiernie czujny :)) > > > >1. sk?onno?ci do Krysi s? czysto ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Parapetówa2001-09-02 16:48:45 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> >1. Schweinshaxe : pieczona golonka > >2. Kaiserschmarrn : "grzybek" z kompotem śliwkowym > >3. Brettljause : różne sery, słonina i kiełbasy z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dodatki2001-09-02 17:14:18 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> Gryczanka!!!! > Koniecznie do gulaszy lub smazonej watrobki...Pychotka. właśnie... pieczeń s griczkoj, moje ulubione danie w Moskwie. W domu nie robię, bo i wątróbki i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Spaghetti w sosie rzymskim.2001-09-02 17:26:48 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> Czort bral Twoj sos! Mnie wroclawski rynek stanal przed oczami i sie poplakalem. > A co tam teraz jest na miejscu "Wojtusia"? > > Irek, lata cale wroclawianin a ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Precz z Unia Europejska ;-)2001-09-02 17:41:49 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> > >> Co grupowicze na to? Nasi negocjatorzy o czesc polskich interesow > zadabali > > >> ratujac oscypek i szprotke niestety okazuje sie, ze nie o wszystkim ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ceviche2001-09-02 17:46:36 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> > Dobrze, dobrze; juz na mnie nie krzyczcie... Jest bardzo prosty: jak mowi > (cut) > > 8/Posypac przyprawami: we Francji znalezlismy z Jose mielona czarnuszke > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: soss tatarski2001-09-02 17:57:50 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> >> > Osobiście uważam, że sos tatarski pasuje do wszystkiego. > >> Iwa > >> > >> > Absolutnie! > zupelnie jak zolty ser no nie. Tiramisu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sos sojowy2001-09-02 18:26:13 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> > nio wlasnie taki kupilem, ciemny i wszystko na nim po japonsku czy chinsku > > tylko mala polska klakietka > > > > japonski jest lepszy i drozszy niz chinski ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jaka zupa do lososia2001-09-02 18:36:25 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> Uwaga, nasza kartonikowa "Villagoise" jest zupelnie normalnym winkiem, nawet > to chyba u mnie w stolowce podaja (tyle, ze nie w kartonikach, ale w wersji > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia